Cum îi răspunde Antonescu lui Iliescu după ce l-a făcut „LICHEA”

Liderul demisionar al PNL Crin Antonescu a declarat că preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, ar fi fost "stricat de anturajul" liderilor precum Liviu Dragnea, explicându-şi astfel declaraţiile în care a fost numit "lichea" şi "chiulangiu".

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 07:34
Cum îi răspunde Antonescu lui Iliescu după ce l-a făcut „LICHEA”

„Faptul că domnul Iliescu s-a lăsat aseară luat de val, şi azi dimineaţă, nu ştiu dacă între timp i-a fost adus la cunoştinţă scorul real al partidului, dar aseară din cauza anturajului. Un prost anturaj, cu Dragnea, cu alţii, o spun în cunoştinţă de cauză, adică şi pe mine m-a afectat anturajul ăsta. Deci când umbli cu oamenii ăştia şi te laşi contaminat, începi să vorbeşti… Acuma mă miră limbajul domnului Iliescu, când era mai proaspăt ieşit din comunism nu ne mira, dar de ani de zile Iliescu a avut o atitudine şi mai discretă şi mai decentă. Probabil că anturajul l-a stricat şi pe domnul Iliescu la bătrâneţe”, a răspuns Antonescu.

Cristian Tudor Popescu: Crin Antonescu e orgolios şi face rău partidului. Tăriceanu poate distruge PNL

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi fostul şef al statului Ion Iliescu au comentat duminică seară exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD şi susţinând că cetăţenii „au taxat greşeala PNL de a ieşi din USL”.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a atact luni pe liderul PNL, Crin Antonescu, spunând că liberalul este o „lichea” a cărei carieră politică s-a încheiat după scorul obţinut la alegerile europarlamentare.

Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică”, a declarat pentru gândul Ion Iliescu.