HOROSCOP: Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcţie de zodie

Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat dar nu știi cum să îi cucerești inima, astrele îți sar în ajutor. Uneori, calea spre inima unui bărbat este mai complicată decât și-ar dori doamnele.

26 apr. 2017, 13:06
HOROSCOP: Cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcţie de zodie

Când simți că ți-ai găsit alesul și că nici el nu este indiferent la farmecele tale, câteva informații despre semnul său zodiacal îți pot ușura viața, scrie huff.ro. Iată cum îl faci să se îndrăgostească de tine, în funcție de zodia în care s-a născut.

Citeşte şi HOROSCOP: Top 5 zodii de bărbaţi care nu înşală niciodată

Berbec

Bărbaților născuți sub semnul Berbecului nu le place să primească totul pe tavă. Dacă vrei să le cucerești inima, nu trebuie să le dai impresia că le ești complet devotată. Dimpotrivă, dacă pari misterioasă și intangibilă, ascuțindu-le instinctele de vânător, îi înfrunți cu replici usturătoare și îi înfierbânți cu priviri provocatoare, vor fi ai tăi.

Taur

Taurii adoră luxul și vor să fie înconjurați de perfecțiune, așa că nu ar strica să încerci să arăți mereu ca scoasă din cutie. Niște mâini catifelate, o manichiură impecabilă și un păr cu parfum îmbietor, îi vor cuceri iremediabil. Dacă te pricepi și la gătit, ești exact ceea ce și-au dorit toată viața.

Gemeni

Cu Gemenii trebuie să ții cont de caracterul lor dual. Nu trebuie să fii niciodată banală sau plictisitoare, pentru că încerci să cucerești inima a doi bărbați într-unul. Principala ta armă de seducție în cazul unui nativ din Gemeni trebuie să fie conversația. Cu cât îi atragi atenția asupra unor subiecte inedite sau îi arunci replici geniale, cu atât îți va cădea mai repede la picioare!

Rac

Nativii din Rac simt imediat lipsa de sinceritate, așa că nu încerca să-o păcălești sau să folosești stratageme de cucerire. Cel mai ușor mod în care îi poți ajunge la inimă este să îi cucerești familia. Dacă persoanele dragi lui te vor plăcea și accepta și el va face la fel.

Leu

Acești bărbați sunt greu de cucerit dar și mai greu de păstrat. Efortul este necesar dar și răsplata este pe măsură. Un Leu îndrăgostit este un partener remarcabil. Au nevoie de iubite care să îi încânte din punct de vedere vizual, însă acestea trebuie să fie în stare să le țină față și în conversații. Fii curajoasă, nu te teme să îl contrazici, însă nu uita că are mare nevoie să strălucească.

Fecioară

Cei născuți sub semnul Fecioarei sunt foarte pretențioși și mereu în căutarea perfecțiunii. Nativii adoră femeile independente, care muncesc din greu și știu să se descurce. Ai grijă să nu cazi în capcana unei masculinități auto asumate! Ei își doresc totuși o parteneră și nu doar un aliat.

Citeşte şi HOROSCOP MAI 2017: Ce zodii vor avea noroc chior la bani

Balanță

Balanțele sunt sensibile și în ciuda unei aparențe șarmante și hotărâte, suferă des din dragoste. Au nevoie de complimente dar și de independență. E o natură duală, deci va trebui să găsești un echilibru perfect.

Scorpion

Primul pas pentru a cuceri un Scorpion arfi să cauți un exemplar din Kama Sutra și să îl înveți pe dinafară! Lăsând gluma la o parte, acești bărbați sunt foarte senzuali și au nevoie de o parteneră dornică să încerce lucruri noi și să forțeze limitele. Dar nu va fi vorba doar de pasiune: acești nativi sunt ființe profunde, care vor hrăni relația cu emoții și tandrețe.

Săgetător

Bărbații Săgetători sunt un adevărat magnet pentru femei, așa că trebuie să fii cea mai bună dintre admiratoarele sale. Fii atrăgătoare, inteligentă și delicios de amuzantă. Nu trebuie să mergi cu el în pat din prima noapte, oricât de greu ar fi: nu vei mai constitui nicio provocare apoi!

Capricorn

Dacă vrei o inimă de Capricorn, fii pregătită să îți sacrifici portofelul. Arată-i că îi împărtășești interesele și că ești la rândul tău doritoare să avansezi în viață. La primele întâlniri poți să îl lași să ia deciziile, dar după nu te sfii să îți arăți propria potență financiară.

Vărsător

Vărsătorii pot fi cuceriți de femei originale și ieșite din tipare. Nu îl chinui cu alinturi și respectă-i independența. Dacă nu îți pac lucrurile deosebite, precum filmele de artă din Kazahstan, poezia antică congoleză sau scriitorii underground, ar fi mai bine să îți investești energia în altcineva.

Pești

La prima vedere, Peștii par niște zei ai iubirii și romantismului, dar adevărul este că își prețuiesc mai mult decât crezi independența. Trebuie să le respecți momentele de solitudine, dar să fii extrem de iubitoare când au ei chef de tine. Demonstrează-i că iubești arta și ești dispusă să faci sacrificii pentru cei din jur și le vei cuceri cu siguranță inima.