Horoscop: Cum îşi controlează fiecare zodie emoţiile

Știai că toate semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, sunt cele mai bune atunci când vine vorba de menținerea sub control a emoțiilor? În schimb, semnele de apă și cele de foc sunt foarte emotive și, uneori, sentimentele sunt mai puternice decât rațiunea. Iată cum își exprimă fiecare zodie emoțiile.

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 07:15
Horoscop: Cum îşi controlează fiecare zodie emoţiile

Berbec

Nativii Berbec își pot controla emoțiile, dar în general nu o fac. Le place să le iasă în evidență sentimentele – consideră că asta îi face fericiți. În plus, ei găsesc o bucurie în tot ce li se întâmplă în fiecare zi.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt încăpățânate și nu le place să își arate emoțiile, dacă nu este necesar. Ele sunt mai preocupate de atingerea obiectivelor și ambițiilor lor, convingându-se singure că pur și simplu nu e momentul să simtă nimic.

Gemeni

Gemenii își pot controla foarte bine emoțiile, reușind să-și ascundă sentimentele adevărate. Acești nativi au ceea ce pare să fie o atitudine „ridică-te și mergi mai departe” în exterior, mai ales când este vorba de alți oameni.

Află cum îți ții tu sub control emoțiile pe clickpentrufemei.ro.