Cum îşi îneacă Smiley amarul, după ce Gina Pistol s-a căsătorit cu Cătălin Scărlătescu

După ce Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu s-au căsătorit, Smiley a rămas cu buza umflată și s-a apucat de gătit. Artistul a fost în compania prietenilor lui.

11 sept. 2017, 12:27
Cum îşi îneacă Smiley amarul, după ce Gina Pistol s-a căsătorit cu Cătălin Scărlătescu

Evident, întreaga „nuntă” a Ginei Pistol cu Chef Cătălin Scărlătescu a fost ceva planificat de echipa de producție de la „Chefi la cuțite”, iar show-ul se va difuza în această seară de la ora 20:00 pe Antena 1, scrie spynews.ro.

Smiley s-a apucat de făcut clătite. Artistul pare că se pricepe destul de bine la bucătărie. Gina Pistol și Smiley nu au recunoscut nici până acum că se iubesc, dar mașina ei a fost surprinsă în repetate rânduri în parcarea locuinței lui Smiley.

Femeile din viaţa artistului

Artistul s-a iubit cu mai multe femei de-a lungul vieţii. Relaţia oficială pe care o ştie toată lumea a fost cea cu Laura Cosoi. Toată lumea credea că se pregătesc de nuntă, dar ei s-au despărţit. De-a lungul timpului, presa l-a cuplat cu mai multe domnişoare, însă acesta nu a dat în bune nimic. Printre acestea se numără Lorena Ciubotaru, Raluca Netca, Oana Alexandra Zara sau artista Feli.

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980 şi a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc şi Alin Cocoş. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy. În prezent, ea prezintă emisiunea „Chefi la cuţite”.