Cum îţi convingi iubitul să te ceară în căsătorie, de Sărbători

Multe femei visează de când sunt mici la o nuntă perfectă şi la o căsnicie împlinită alături de bărbatul iubit. Însă de multe ori se întâmplă ca el să nu dea niciun semn în această privinţă. Iată cum îl poţi convinge să te ceară de soție de Sărbători.

17 dec. 2013, 19:21
Cum îţi convingi iubitul să te ceară în căsătorie, de Sărbători

Femeile au fost mereu cele care și-au dorit să devină soții mai des și mai devreme decât își doresc partenerii lor. Specialiștii susţin că situația este mult mai pregnantă și tot mai mulți bărbați evită căsătoria, de vină fiind chiar independența mult dorită a femeilor. Bărbatul nu mai simte că partenera sa are la fel de multă nevoie de el, așadar nu mai vrea neapărat să devină un pilon al familiei, scrie unica.ro.

Foarte important este să nu îl forțezi să te ceară în căsătorie, mai ales dacă nu este sigur că vrea acest lucru. Asta înseamnă să nu îl bați la cap constant că vrei să-i fii soție și să nu faci tot felul de aluzii subtile despre căsătorie. Pe de altă parte, ca să-l poți convinge, îi poți arăta cât de bună poți fi tu în calitate de soție.

Chiar dacă aveți o relație de câțiva ani buni și sunteți fericiți împreună, dar el nu te-a cerut de soție, s-ar putea să se teamă că îl vei refuza, așa că amână momentul cât poate de mult. Gândește-te la semnalele pe care i le transmiți şi ai grijă cum comunici cu el.

Înainte să ia decizia să te ceară de soție, un bărbat se va gândi mult și bine la viața lui sexuală alături de tine: cum a fost până acum și cum va fi de acum înainte. Sexul poate fi la fel de important pentru tine, ca și pentru el, dar în cazul unei femei, dacă nu face sex câteva săptămâni pentru că a fost stresată sau prea obosită, asta nu este o problemă, însă pentru un bărbat, sunt multe semne de întrebare. Asta nu înseamnă că trebuie să faceți sex ori de câte ori are el chef, însă îi poți explica în mod clar de ce nu poți în anumite momente. În plus, există și alte moduri în care îi poți arăta că încă îl dorești la fel de mult ca înainte.

O idee bună ca să-l convingi să te ceară de soție este să-i arăți și latura ta feminină. La serviciu poți fi afacerista model, dar când te întorci acasă, fii femeia dulce și sensibilă de care s-a îndrăgostit, fără să-l bați la cap sau să-i dai sfaturi de serviciu. Adu în relația voastră ceea ce el nu aduce și lipsește.

Citeşte şi INEDIT: Cerere în căsătorie în timpul unui concert susţinut de Justin Timberlake VIDEO