Cum îţi cureţi plămânii de tutun

Unul din doi fumători moare din cauza tabagismului. În ciuda acestei cifre alarmante, nu este uşor să renunţi la ţigară. Ce faci dacă nu poţi să renunţi la fumat, pentru a limita efectele devastatoare ale fumatului asupra organismului? Cum îţi cureţi plămânii de tutun?

01 nov. 2014, 10:29
Cum îţi cureţi plămânii de tutun

1. Fa bai detoxifiante

Fumul de tigara contine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Ca sa ajuti corpul sa elimine o parte din ele, fa o baie detoxifianta cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizand porii pielii, aceasta baie va ajuta la eliminarea toxinelor profunde, favorizand schimburile dintre interior si exterior.

Citeşte şi Cum te fac ţigările să arăţi după 20 de ani de fumat. O aplicaţie îţi arată transformarea

Infuzeaza o mana buna de rozmarin in 3-4 litri de apa fierbinte timp de 10 minute. Varsa apoi infuzia cu rozmarin in cada si stai in apa minimum 15 minute.

2. Bea ceaiuri depurative

In fiecare zi, bea 2 cani dintr-un ceai depurativ, preparat de catre un farmacist. Amestecul care iti protejeaza plamanii este compus din: rozmarin detoxifiant, nalba de padure (planta bogata in mucilagii, care ajuta organismul sa produca mucusul protector al nasului si bronhiilor), sparanghel (dreneaza toxinele prin bila si ficat) si papadie (dreneaza substantele poluante si favorizeaza diureza).

Citeşte şi Beneficii dacă te laşi de fumat ACUM

3. Remineralizeaza organismul

Urzica este o comoara de beneficii. Ea contine mai mult de 200 de substante diferite, printre care oligoelemente si minerale, perfect echilibrate pentru a curata si remineraliza organismul.

Citeste articol integral pe CuradeMiere.ro.