Cum îţi dai seama că are o amantă şi cine e ea

Multe femei se întreabă care sunt primele semne că un bărbat înşală şi cum poţi să-ţi dai seama cine este respectiva femeie şi unde a cunoscut-o. Vezi câteva indicii ca să îţi dai seama că are o amantă şi să afli cine e ea.

25 oct. 2014, 16:59
Cum îţi dai seama că are o amantă şi cine e ea

Rămâne la muncă peste program

Dacă jobul lui nu prea implică muncă peste program şi ştii sigur că nu este plătit pentru presupusele ore în plus, poate că de vină este noua colegă.

Dacă primeşte telefoane des „de la birou” şi începe să plece de acasă „pentru că are de rezolvat ceva urgent” pe care numai el ştie cum, din nou ar trebui să-ţi pui întrebări.

Acest punct depinde mult în ce domeniu lucrează şi dacă schimbarea a intervenit treptat sau brusc.

Dacă ai senzaţia că „orele peste program” cu contabilii nu implică tabele şi cifre, ci vin roşu şi o contabilă sexy, poate ar trebui să propui o cină sau ieşire în oraş cu colegii lui cu care petrece atâtea ore în plus.

Îşi ia telefonul cu el la baie

Un alt semnal clar că s-ar putea să te înşele este faptul că nu lasă telefonul din mână nici când doarme, nici când merge la baie.

Mai mult, dacă tresare când sună telefonul, sau îl ţine mereu pe mod avion, silenţios, vibraţii şi dacă îl anunţi că sună pe undeva prin casă, sare ca ars şi se comportă ciudat, probabil nu vrea să vezi cine sună cu adevărat.

Dacă are asemenea reacţii violente în momente atât de baanle, este posibil ca femeia cu care te înşală să fie una cunoscută, cineva din cercul vostru de prieteni, pentru că altfel ar putea oricând să spună că este o colegă de serviciu, etc.

Are mereu scuze pregătite ca să nu ieşiţi în oraş

Dacă este genul care te lasă să îl suni tu, apoi spune că nu poate să ajungă, sau care promite că vine undeva, apoi sună cu 10 minute înainte de ora întâlnirii şi contramandează, are pe altcineva sau e foarte neserios din fire.

Cel mai probabil, tu eşti amanta şi el nu vrea să îi încurci planurile cu iubita oficială sau soţia.

Nu prea are chef de sex

Dacă sunteţi într-o relaţie de lungă durată şi brusc, nu mai are chef de sex ca înainte, s-ar putea să fie plictisit, să fie stresat la muncă, dar poate fi vorba şi de altă femeie.

Dacă apetitul lui sexual scade teribil, ba chiar se prăbuşeşte şi te refuză, când înainte abia aştepta momentul acela al zilei, poţi să intri la păreri.

Probabil este vorba de o tipă pe care a cunoscut-o întâmplător, din greşeală, când mergea cu băieţii la bere şi chelneriţa era drăguţă, sau când a mers fără tine la o nuntă, pentru că tu erai bolnavă.

Sursa: unica.ro