Cum îţi dai seama că este potrivit pentru o relaţie serioasă imediat după ce l-ai cunoscut

Exista semne clare prin care un barbat, voluntar sau involuntar, transmite ca nu este pregatit pentru o relatie. Pe de alta parte, sunt si semne deopotriva de clare care indica faptul ca barbatul este potrivit pentru a avea o relatiei serioasa, iar pentru identificare lor nu este nevoie de mult timp!

03 iul. 2015, 05:40
Cum îţi dai seama că este potrivit pentru o relaţie serioasă imediat după ce l-ai cunoscut

Nu este insistent din prima

La prima vedere, un barbat care se arata dornic sa petreaca mai tot timpul cu o femeie pe care abia a cunoscut-o este interesat profund de aceasta. Insa acest tip de comportament indica o hiba majora, disponibilitatea si insistentele lui fiind deseori interpretate gresit. Un barbat care bate, efectiv, la cap o femeie abia cunoscuta ca se intalneasca vrea mai degraba sa „grabeasca lucrurile” pentru a ajunge in patul ei sau, pur si simplu, se plictiseste si are chef de distractie de orice fel.
In schimb, un barbat care acorda totusi timp femeii, care nu o streseaza cu dorinta lui de a o vedea constant este tipul de om care-si evalueaza propriile dorinte si care nu vrea sa strice nimic prin eventualele lui insistente. Acesta este genul de barbat potrivit pentru a fi iubit.

Stie cum „sa foloseasca” telefonul

Un barbat care raspunde la mesaje sau la telefoanele unei femei in mai putin de 24 de ore de la receptionarea lor este pregatit de o relatie. Daca i se spuna sa o sune pe ea, cu siguranta o va suna de indata, nu va trimite un simplu mesaj. In schimb, daca un barbat raspunde la mesaje/telefoane la vreo trei zile dupa sau chiar mai tarziu de la receptionarea lor, ori o face in toiul noptii, inseamna ca este mai degraba interesat de o aventura amoroasa, fiind prea ocupat cu orice altceva, decat de o relatie serioasa.

Continuarea pe Lyla.ro