Cum îţi dai seama dacă o femeie a făcut sex cu o seară înainte

Publicat: Sâmbătă, 13 Februarie 2016 10:55 // Actualizat: Luni, 22 Februarie 2016 12:32 // Sursa: romaniatv.net

Mersul unei femei poate scoate din minți un bărbat, însă poate ascunde și un secret intim al acesteia, dacă a fost sau nu satisfăcută cu o noapte înainte.

Cei care nu sunt mari cunoscători ai sexualității feminine trebuie să știe că urmașele Evei pot avea două tipuri de orgasm: vaginal și clitoridian. Primul are loc atunci când penisul partenerului are forma literei ”J” și poate atinge foarte ușor punctul ”G”. Majoritatea însă au al doilea tip de orgasm, cel clitoridian, în urma stimulării clitorisului.

Dacă sunteți curioși să aflați cu adevărat, nu doar din spusele ei, în ce măsură partenera voastră a fost satisfăcută în pat cu o zi înainte, ei bine, urmăriți-i mersul. Nu este o glumă!

Un grup de sexologi de la Universitatea Catolică Louvain, din Belgia, au studiat legătura dintre modul în care pășește o femeie și istoricum orgasmelor ei vaginale. În cadrul cercetării, aceștia au adunat două tipuri de femei: un grup care au avut orgasm vaginal și unul din care făceau parte femei care nu au exepreimentat climaxul vaginal.

Astfel, la 81,25 la sută dintre cele care au avut parte de orgasm vaginal, oamenii de știință au observat că acestea aveau mersul legănat (pelvisul descria o anumită rotație), puneau pași mari și hotărâți, iar musculatura cospselor era foarte tonifiată, întocmai ca în cazul atletelor. Cu alte cuvinte, domnilor, dacă partenera de viață mișcă ușor din șolduri atunci când merge, pășește cu încredere și pare relaxată este clar că a fost mulțumită de prestația voastră în așternut.

Limbajul trupului spune mai multe despre tine decât ți-ai imagina, tocmai de aceea specialiștii au urmărit care sunt semnele care trădează despre tine anumite detalii… intime.

Picioarele…

Spun dacă o persoană te place. Deși femeile sunt experte în a-și ascunde adevăratele sentimente și a mima dezinteresul față de un bărbat, ei bine sunt gesturi care le trădează. Atât în cazul lor, cât și în cazul bărbaților, mișcările picioarelor trimit în mod inconștient semnale în legătură cu ceea ce simt în realitate. Persoanele care stau cu picioarele depărtate, în timp ce discută cu tine, înseamnă că te admiră în secret. În schimb, dacă cineva nu te suportă va sta cu picioarele fie încrucișate sau cu picioarele sub șezut.

Ochii…

Uitându-te în ochii unei persoane îți poți da seama de orientarea politică. Nu toată lumea își spune sus și tare congingerile, sunt și interlocutori pe care trebuie să-i ghicești în această privință, lucru care îți poate folosi într-o negociere, spre exemplu. Dacă tu observi pe cineva, în timpul unei discuții, în partea dreaptă a persoanei cu care vorbești, și te uiți într-acolo, iar interlocutorul privește în aceeași direcție, înseamnă că are viziuni liberale. Conservatorii, pe de altă parte, vor continua să te privească, în exact aceeași situație, fără să țină cont de direcția în care tu te uiți. Asta în primul rând pentru că nu le place să fie manipulați și se încăpățânează să facă ceea ce vor ei.

13 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
amor relatii sexuala semne sex sex viaţă sexuală
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 iun 19:37
Răspunde | Votează email 0 email
Ben Peterson
Buna,
Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)
24 feb 13:05
Răspunde | Votează email 0 email
sandu
interesant
23 feb 07:47
Răspunde | Votează email 0 email
George
MINCIUNI
16 feb 23:28
Răspunde | Votează email 0 email
Dragos Chiva
La prima vedere, stirea prezinta un studiu care nu ar trebui sa-i preocupe pe cercetatorii de la o universitate ...catolica.
16 feb 16:38
Răspunde | Votează email 2 email
goe
io zic sa-i puna contor la 3,14zda
16 feb 09:41
Răspunde | Votează email 0 email
nae
Rabdare - seriozitate – perseverenta =succesul
Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti mesajul « info » la adresa de email: niculae_savescu@yahoo.com
16 feb 02:56
Răspunde | Votează email 1 email
Vagabond
istoricum orgasmelor, exepreimentat, congingerile - si asta numai asa repede
14 feb 23:13
...hidden; color: #000000; background-color: #ffffff; text-align: left; text-decoration: none;">  Citeste mai mult pe RomaniaTV.net ...
14 feb 20:23
Răspunde | Votează email 0 email
dan
Urgent! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:dan.dodoiu@yahoo.com
13 feb 20:28
Răspunde | Votează email -1 email
sorin
O sansa buna pentru a castiga bani! Trebuie sa profitati de acest adevarat chilipir! Oferim o oportunitate reala si serioasa prin care sa castigati acum bani, cat mai repede, fara sa recrutati oameni, fara sa construiti retele! Grabiti-va si cereti cat mai repede detalii la adresa de email: sorin.tomuletiu@gmail.com
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.6686
RON
24 Jun
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H