Cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji cu argint viu. Ce trebuie să faci

Argintul viu este o practică veche, despre care se spune că aduce răul. Vezi cum știi dacă ți s-au făcut astfel de vrăji.

02 ian. 2017, 14:29
Cum îţi dai seama dacă ţi s-au făcut vrăji cu argint viu. Ce trebuie să faci

În popor, se spune că argintul viu poate fi luat prin două moduri: fie ți se pune în farfuria cu mâncare ori paharul cu apă, fie îl atingi sau calci în el, scrie unica.ro. Cel care este fermecat cu argint viu suferă de boală și este copleșit de necazuri. Se mai spune că odată trimis spre cineva, argintul viu nu mai poate fi scos din trupul celui vrăjit.

Citeşte şi Vrăjitoarele care au şantajat-o pe Oana Zăvoranu, condamnate la câte trei ani de închisoare. Decizia este definitivă

Semne că ai călcat în argint viu

Argintul viu dă simptome fizice îngrozitoare. Dacă ți s-au făcut astfel de vrăji, vei simți dureri puternice în tot corpul, asemănătoare unor cârcei. Unii oameni povestesc că nu mai puteau merge de durere. Mâncărimile de piele și eczemele sunt un alt semn că ai mercur în organism. O altă metodă presupune să înfigi un cuțit descântat în grinda ușii, spunând numele celui afectat de vrajă. Dacă din lemn curge apă ori dacă scoți cuțitul după trei zile și observi că are vârful ruginit, înseamnă că ai călcat în argint viu.