Cum îţi determini partenerul să iubească sărbătorile de iarnă

Lista motivelor pentru care detestă sărbătorile este atât de lungă încât misiunea de a-i schimba părerea pare aproape imposibilă. Şi totuşi...

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 12:23
Cum îţi determini partenerul să iubească sărbătorile de iarnă

Ochii tăi sclipesc mai ceva ca instalaţia de pom când te gândeşti la Sărbătorile de iarnă pe când el devine rece ca un sloi de gheaţă. Iată cum să schimbi situaţia şi să îl determini să iubească Sărbătorile!

Citeşte şi Horoscop: Cât de mult îi plac sărbătorile, în funcţie de zodia lui

1. Iubitul tău este un specimen pe care nu îl atinge în niciun fel „microbul” extrem de molipsitor al Sărbătorilor de iarnă, ba chiar are alergie la tot ce înseamnă schimburi de cadouri, colinde şi decoraţiuni. Dacă lui nu îi plac sărbătorile tradiţionale atunci ar trebui să vă faceţi tradiţiile voastre pe care să le ţineţi în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Cum te asiguri ca primesti cadourile dorite

Învaţă-l pe iubitul tău bucuria de a dărui şi de a face bine. De Crăciun pregătiţi pacheţele cu cadouri şi după ce luaţi masa în familie mergeţi la un orfelinat sau la un cămin de bătrâni. Va fi trist dar şi frumos, căci pentru câteva ore veţi reda zâmbetul sincer cuiva care are nevoie.

Cele mai frumoase destinatii de Craciun din Europa FOTO

2. Nu vă faceţi cadouri reciproc, ci fiecare îţi face cadou sieşi. Ca să evitaţi posibilitatea de a nimeri cel mai nepotrivit cadou pentru partener, fapt care îl frustrează pe iubitul tău enorm, ce ar fi dacă v-aţi oferi fiecare cadoul dorit? Cu siguranţă că nu va dori să încalce o tradiţie nouă atât de frumoasă! El va primi noul gadget pe care şi-l doreşte, iar tu câte perechi de pantofi încap în garderobă.

Mai multe despre cum iti convingi iubitul sa intre in spiritul sarbatorilor, pe Cosmopolitan.ro.