Cum îţi găseşti marea dragoste? Trucuri care te ajută să-ţi întâlneşti sufletul pereche

În noul an, vrei ca lucrurile pe plan sentimental să se schimbe. Te-ai săturat să-ţi pierzi timpul în relaţii fără viitor, cu parteneri imaturi şi cu care nu te potriveşti. Eşti mai hotărâtă ca niciodată să-ţi găseşti marea dragoste. Uşor de spus, greu de făcut!

19 ian. 2014, 10:01
Cum îţi găseşti marea dragoste? Trucuri care te ajută să-ţi întâlneşti sufletul pereche

Si totusi, exista unele lucruri pe care le poti face pentru a avea sanse mai mari sa dai peste acel barbat pe care l-ai asteptat o viata.

Uita de „Domnul Perfect”

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa uiti de printul din basme care vine calare pe un cal alb si te duce la palatul sau de clestar unde tu vei deveni printesa. Nu exista asa ceva si cu asta basta!

Cu o astfel de atitudine iti va fi foarte greu, daca nu imposibil, sa intalnesti un posibil iubit cu care sa fii fericita. Barbatul perfect este un cliseu de care se agata foarte multe femei, iar gusturile si optiunile difera de la o persoana la alta. Trasaturile pe care prietena ta le considera ca fiind perfecte la partenerul ei nu inseamna ca vor fi la fel si pentru tine. In schimb, cauta pe cineva cu un caracter si principii morale apropiate de ale tale.

Citeşte mai mult pe ele.ro

Citeşte şi Păstrează vie flacăra pasiunii în relaţia ta. Fă-l să te dorească mereu