Cum îţi poţi RECUPERA PAROLA uitată de la Facebook. Te ajută prietenii

Facebook a început să implementeze joi un dispozitiv ce permite utilizatorilor care şi-au uitat parolele să poată totuşi să se conecteze pe profilurile lor cu ajutorul "prietenilor" lor de pe această reţea de socializare online, informează AFP.

RomaniaTV.net
03 mai 2013, 09:58
Cum îţi poţi RECUPERA PAROLA uitată de la Facebook. Te ajută prietenii

Utilizatorii Facebook vor putea de acum înainte să desemneze dintre prietenii lor, dintr-un meniu dedicat, o listă de „contacte de încredere”, reprezentând persoane apropiate pe care pot să le contacteze în afara reţelei, prin telefon sau în persoană. Fiecare dintre ele va putea în acest caz să primească un cod de securitate. Trei astfel de coduri vor fi necesare pentru accesarea contului.

„Prin aceste contacte de încredere, nu mai avem nevoie să ne amintim răspunsul la întrebarea de securitate sau să întocmim formulare lungi online pentru a ne dovedi identităţile”, se afirmă într-un comunicat oficial postat pe unul dintre blogurile Facebook.

„Trebuie doar să îţi suni contactele de încredere şi să le spui că ai nevoie de ajutor pentru a-ţi recupera accesul la contul tău”, au adăugat reprezentanţii companiei Facebook.

Numărul utilizatorilor Facebook a crescut cu 23% în ultimele 12 luni, la 1,11 miliarde, dintre care 68%, sau 751 milioane, accesează serviciile reţelei de pe dispozitive mobile, cu 54% mai mulţi decât la începutul anului trecut.