Cum ne afectează draconidele, stelele căzătoare din 8-9 octombrie

În noaptea dintre 8 și 9 octombrie va avea loc una dintre ploile anuale de meteori, cunoscute popular și sub denumirea de ploaie de stele. Draconidele, căci așa se numesc, poartă acest nume datorită faptului că radiază din constelația Draco. Chiar dacă este un eveniment anual, acest fenomen astrologic poate fi de-a dreptul fascinant, mai ales dacă este urmărit din zonele întunecate, din afara orașelor.

08 oct. 2015, 11:05
Cum ne afectează draconidele, stelele căzătoare din 8-9 octombrie

Și pentru că orice fenomen de acest gen afectează și semnele zodiacale, iată care sunt zodiile care vor fi influențate de Draconide…

În primul rând, trebuie să știi că se spune despre Draconide că nu aduc nimic bun, ci împrăștie nefericire. Însă nu e cazul să ne speriem, pentru că influența lor trece destul de repede, iar anul acesta nu sunt atât de puternice ca în alți ani.

Berbecii și balanțele riscă probleme medicale și profesionale

Aceste zodii ar putea avea probleme la serviciu sau probleme de natură medicală. E bine să se ferească cât pot de bine de accidentări sau certuri și să nu încerce să iasă în evidență, măcar până la sfârșitul acestei săptămâni. Având în vedere că balanțele îl au și pe Mercur retrograd în zodia lor zilele acestea, e bine să fie foarte precaute!

Gemenii riscă să-și piardă relația

Din păcate pentru gemeni este o perioadă foarte neplăcută pentru că în relația lor apar certuri, gelozii sau chiar și probleme mai grave, precum aventuri extraconjugale. Aveți mare grijă!

Citeşte mai mult pe unica.ro