Cum o vede Alina Bica pe Udrea după calvarul din ultimul an: „Mai şarmantă!” VIDEO

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, s-a întâlnit, marţi, la Curtea Supremă, cu Elena Udrea. Bica a spus că nu a vorbit cu Udrea, dar a ţinut să precizeze că ea nu îşi va nega vreodată prietenii.

04 aug. 2015, 09:46
Cum o vede Alina Bica pe Udrea după calvarul din ultimul an: „Mai şarmantă!” VIDEO

Alina Bica a fost marţi la ICCJ, unde s-a întâlnit cu prietena sa, Elena Udrea. Udrea a relatat că a salutat-o pe fosta şefă a DIICOT şi i-a urat succes.

Întrebată despre revederea cu Elena Udrea, Alina Bica nu a vrut să dea prea multe detalii. „Cum să fie. Nicicum. N-are conotaţii speciale. Nu am vorbit. Salutat, să mă ierte Sfântul, nu înseamnă că am vorbit.

Eu şi cand am dat interviuri, nu am negat niciodată oamenii pe care mi i-am asumat ca prieteni şi nu o să îi neg nici în continuare. Este o chestiune privată”, a spus Bica. 

Întrebată de un jurnalist dacă Udrea este la fel de şarmantă ca în vremurile dinante, când nu avea probleme, Bica a răspuns râzând: „Mai şarmantă!”

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, întâlnire cu Dorin Cocoş în instanţă. Ce au vorbit cei doi foşti soţi. „Mă simt VÂNATĂ”

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au judecat, marţi, un nou termen în dosarul ANRP în care fosta șefă a DIICOT Alina Bica este judecată pentru fapte de corupție în legătură cu retrocedarea unor terenuri.

Tot la instanța supremă a fost programat și dosarul disjuns din ANRP, în care sunt judecați separat Alina Bica și Adriean Videanu pentru infracțiuni care nu au legătură cu retrocedarea terenurilor.