Cum petrec Carmen şi Klaus Iohannis la mare: „Aş fi vrut să îl văd… Dar n-ai cum” VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece vacanţa la Neptun, departe de ochii românilor. Şeful statului şi soţia sa se află deja de trei zile pe litoral, dar nu au părăsit complexul destinat oficialilor, relatează România TV.

05 aug. 2015, 08:23
Cum petrec Carmen şi Klaus Iohannis la mare: „Aş fi vrut să îl văd… Dar n-ai cum” VIDEO

Klaus Iohannis s-a retras, alături de soţie, la vila de protocol de la Neptun. De trei zile, de când se află pe litoral, nimeni nu l-a văzut însă pe preşedinte. La fel s-a întâmplat şi la mijlocul lunii iulie, când turiştii aflaţi în vacanţă la mare au sperat degeaba că vor da ochii cu primul om în stat.

 

„Cred că iese şi dumnealui la plajă. Aş fi vrut să-l vad  şi să am puterea, ocazia să-l felicit: să trăieşti, domnu preşedinte. Dar n-ai cum… E preşedintele nostru, al ţării”, spune un turist.

„Este o delimitare de plajă, la dânsul  si la noi„, spune un altul. 

Complexul construit de Nicolae Ceauşescu beneficiază de toate facilităţile şi tot confortul pentru ca preşedintelui să nu-i lipsească nimic, mai ales că a beneficiat, recent, de renovări comandate anume de Iohannis.

CITEŞTE ŞI A TREIA VILĂ, renovată pentru Iohannis: „Sarcina noastră este să îi asigurăm lux şi eleganţă”

O grădină spaţioasă, plajă privată cu nisip fin, ponton şi bărci cu motor, dar şi teren de tenis. Având în vedere că Iohannis este un împătimit al tenisului, iar soţia sa a început să ia lecţii, este uşor de bănuit că în vacanţa prezidenţială nu este loc pentru plictiseală.

Dacă Iohannis preferă discreţia totală, nu acelaşi lucru se poate spune despre fostul şef de stat. Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, îşi făceau simţită prezenţa de fiecare dată când se aflau pe litoral. Restaurantul preferat al fostului preşedinte era Cireşica, aflat la mică distanţă de complexul de la Neptun.