Cum poţi să ai o viaţă sexuală perfectă: 7 alimente care cresc pofta de sex

Una dintre cele mai bune metode de a-ți crește apetitul sexual și de a te asigura că vei avea parte de momente de neuitat alături de partener este să consumi anumite alimente, care sunt cunoscute și pentru calitățile lor afrodisiace.

RomaniaTV.net
08 dec. 2015, 09:54
Cum poţi să ai o viaţă sexuală perfectă: 7 alimente care cresc pofta de sex

Iată, așadar, o listă cu alimentele care cresc dorința de sex și care îți vor condimenta cu siguranță viața sexuală!

Ciocolata este unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace, fiind și un simbol al pasiunii și romantismului. Se spune că femeile produc de aproape patru ori mai multe endorfine după ce mănâncă ciocolată decât un urma unui preludiu pasional.

Portocalele pot înlocui ciocolata, fiind o alternativă numai bună pentru a-ți atrage și incita partenerul pentru o experiență pasională.

Citeşte şi  HOROSCOP SEXUAL IANUARIE 2016. Zodiile care învaţă să facă sex ALTFEL

Sparanghelul este bogat în acid folic, o vitamina din grupul B care ajută la creşterea producţiei de histamină din organism. Nivelul adecvat de histamină joacă un rol esenţial în activitatea sexuală, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Sparanghelul conţine cantităţi mari de vitamina E, un nutrient vital pentru sănătatea sexuală, denumită adesea şi vitamina sexului.

Ouăle sunt bogate în vitaminele B5 și B6, acestea fiind esențiale pentru reducerea stresului dar și pentru creșterea apetitului sexual, ajutându-te, de asemenea, să-ți păstrezi forma fizică și energia.

Citeşte mai mult pe click!sănătate.ro