Cum poţi să dai kilometrajul maşinii înapoi cu ajutorul telefonului VIDEO

Vrei să-ţi cumperi o maşină la mâna a doua şi ţi-e teamă că are km daţi înapoi? Află că teama ta este întemeiată. La cât de simplu e să faci asta, ne temem că proprietarii care îşi vând maşinile fără să le modifice km pot fi număraţi pe degete. Internetul e plin de tutoriale care te învaţă cum să faci asta. Mai sus puteţi vedea cât de simplu este să modifici kilometrajul doar cu telefonul mobil şi cu softul potrivit.

03 dec. 2017, 09:44
Cum poţi să dai kilometrajul maşinii înapoi cu ajutorul telefonului VIDEO

Kilometrajele măsluite sunt o problemă frustrantă atât pentru cei care îşi cumpără maşini, cât şi pentru autorităţi, scrie promotor.ro. Conform unor studii aproximativ 80% din autovehiculele SH aflate la vânzare în România au kilometrajele date înapoi.

Citeşte şi Jumătate din maşinile second-hand aduse în România, puse la vânzare, au probleme

Ce rămâne de făcut în acest caz? Dacă vi se pare că o maşină veche are prea puţini kilometri la bord pentru felul în care arată şi preţul cerut, cel mai bun răspuns e nu. Există şi excepţii de la regulă, bineînţeles, dar acestea apar rar şi dispar repede. Verificaţi starea maşinii la un service specializat. Dacă vânzătorul refuză, atunci are ceva de ascuns.