Cum poţi să scapi de respiraţia urât mirositoare

Respiraţia urât mirositoare te poate pune oricând într-o situaţie jenantă. În acelaşi timp, însă, nu trebuie să crezi că eşti singura persoană de pe glob care se confruntă cu respiraţia urât mirositoare. Din fericire, există câteva modalităţi simple şi eficace pentru a scăpa de respiraţia urât mirositoare.

12 aug. 2014, 19:59
Cum poţi să scapi de respiraţia urât mirositoare

1. Periaza-ti dintii si foloseste cat mai des ata dentara

Una dintre principalele cauze ale respiratiei urat mirositoare este tartrul care se depune pe dinti si care devine un mediu propice dezvoltarii si inmultirii bacteriilor. Iar mancarea care ramane intre dinti genereaza alte probleme. Prin urmare, orice om preocupat de imaginea sa ar trebui sa se spele pe zi de cel putin doua ori si, de asemenea, sa foloseasca ata dentara. In acelasi timp insa, nu exagera cu aceste doua operatiuni intrucat o periere prea agresiva poate eroda smaltul, facand dintii vulnerabili la carii.

2. Curata-ti limba

Straturile care se formeaza normal pe limba pot contribui la mirosul neplacut. Pentru a le elimina periaza-ti usor limba cu periuta de dinti. Unele persoane considera periuta de dinti mult prea mare pentru a curata intreaga suprafata a limbii, in special zona din spate. Prin urmare poti achizitiona o periuta linguala pentru a-ti curata limba.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Cum scapi de mirosul respiratiei de usturoi IMEDIAT