Cum răspund zodiile atunci când li se spune „Te iubesc”

Mulți oameni au trecut prin momente jenante atunci când cineva la care nu țineau în mod deosebit le-a mărturisit dragostea eternă. Vezi cum te influențează astrele și cum reacționezi la cele două cuvinte magice, în funcție de zodie.

06 mart. 2015, 11:52
Cum răspund zodiile atunci când li se spune „Te iubesc”

Berbec

”Eu te iubesc mai mult”. Berbecul este atât de competitiv, încât vrea cu orice preț să fie mereu în vârful piramidei. Din păcate, obsesia pentru poziția de lider îl face să uite să mai arunce un ochi în jur și se trezește adesea de unul singur. În iubire nu este loc de competiție.

Citeşte şi Momente de cumpănă în viaţă, în funcţie de zodie

Taur

”Pe bune?” taurii sunt destul de nesiguri pe capacitatea lor de a fi atractivi și iubiți de o altă persoană. Nu se știe sigur dacă e vorba de timiditatea lor pe care încearcă cu orice preț s-o ascundă, sau de o copilărie nefericită. Oricum ar fi, dacă se miră când află de iubirea cuiva, este pentru că nu credeau că este posibil.

Citeşte şi Horoscopul ROMÂNESC al dragostei

Gemeni

”Și eu iubesc prăjiturile” Una dintre cele mai egoiste zodii din Univers, nativii din gemeni nu prea știu să gestioneze un sentiment altruist ca dragostea. Dacă declarația vine într-un context care nu îl prinde foarte comozi, gemenii vor reacționa ciudat și crud.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.