Cum recunoşti jumătatea ta, în dragoste, în funcţie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului este menit sa isi gaseasca in dragoste o jumatate alaturi de care sa isi cladeasca o relatie pe termen fie lung fie pana la finalul vietii.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 07:03
Cum recunoşti jumătatea ta, în dragoste, în funcţie de zodie

Totodata, se pare ca jumatatea ta are o serie de trasaturi specifice de caracter si de fizice, in functie de zodie, care ar putea sa iti dea de inteles ca in final ai gasit persoana care iti este destinata.

Iata cum recunosti jumatatea ta in dragoste, in functie de zodie

BERBEC – Jumatatea ta este o persoana bruneta, cu buzele pline, mica de inaltime si careia ii place sa rada mult.

Citeşte şi Horoscop: Cu ce declaraţii de dragoste îl cucereşti, în funcţie de zodia lui

TAUR – Jumatatea ta este o persoana foarte indrazneata, inalta si care iubeste sportul. Are ochii deschisi la culoare si are multe pasiuni.

GEMENI – Jumatatea ta este o persoana calda, sexy, blonda cu ochii negri si care are o limita de toleranta foarte ridicata.

RAC – Jumatatea ta iti seaman foarte mult din punct de vedere al caracterului, insa este diametral opusa de tine din punct de vedere fizic.

LEU – Jumatatea ta este o persoana bruneta, cu ochii negri, inalta si care iubeste sa munceasca. Este totodata o persoana foarte indrazneata.

Citeşte şi Horoscop. Planeta Pluto va fi retrogradă până în septembrie 2015. Cum te afectează

FECIOARA – Jumatateata este o persoana cu ochii verzi si careia ii place foarte mult sa petreaca. Totodata, jumatatea ta este realziata din punct de vedere financiar.

Continuarea pe Lyla.ro.