Cum reuşeşte Anca Serea să se menţină în formă. Vedeta TV a dezvăluit ingredientul minune ce o ajuta să se menţină slabă

Anca Serea a adus pe lume cinci copii si reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat, iar asta nu doar pentru ca face sport regulat, ci si pentru ca are o alimentatie sanatoasa, din care nu lipsesc legumele si fructele.

16 aug. 2018, 11:02
Cum reuşeşte Anca Serea să se menţină în formă. Vedeta TV a dezvăluit ingredientul minune ce o ajuta să se menţină slabă

Anca Serea a dezvaluit, de curand, care este secretul siluetei ei, marturisind ca lamaile o ajuta sa se mentina slaba, intrucat le consuma zilnic, scrie lyla.ro.

Citeşte şi Anca Pandrea, salvată de la moarte de câinii săi: „Altfel, aş fi avut soarta Stelei Popescu”

„Mananc ca tot omul lucruri absolut normale. Am in meniu si cartofi sau fasole, dar si lactate. La ce nu fac rabat este la consumul de legume verzi pe care le mananc foarte des!

Poate nu va vine sa credeti, dar consum lamai in cantitati industriale. Fie ca aleg sa le storc sau sa le mananc cu tot cu coaja sau sa le pun in apa calda, lamaile nu-mi lipsesc zi de zi!”, explica Anca Serea pentru un site monden.

De asemenea, ea sustine ca echilibrul alimentar si atentia la cantitatile de mancare consumate. „Reteta succesului ar fi sa ne temperam pe noi. Cred ca echilibrul este cuvantul cheie. Si mie mi se intampla sa am pofta de ceva dulce, de exemplu, dar daca mananc o amandina, urmatoarea masa mananc ceva sanatos. Fie doar o salata, o salata cu branza slaba, nimic foarte pretentios”, spune Anca.