Cum s-a distrat Oana Zavoranu de Revelion. Petrecerea a început cu un dans în faţa casei VIDEO

Oana Zavoranu a petrecut din plin in noaptea de Revelion. Petrecerea a inceput cu un dans in fata casei dupa care vedeta s-a schimbat si a plecat la o petrecere la Palatul Parlamentului. 

RomaniaTV.net
01 ian. 2016, 12:11
Cum s-a distrat Oana Zavoranu de Revelion. Petrecerea a început cu un dans în faţa casei VIDEO

Dupa dansul din fata casei, Oana Zavoranu, impreuna cu iubitul au mers la o petrecere la Palatul Parlamentului.

M-am imbracat in rochie neagra, pantofi stiletto, apoi o gentuta o poseta de printesa aurie si m-am gasit si mi-am luat De la Yves Saint laurent (bip aici sa nu auzim numel firmei) si cercei de la YSL (bip aici sa nu auzim numel firmei) de alt creator aceasta bratara”, a spus vedeta intr-o filmare postata de Facebook. 

Citeste si REVELION 2016. Mii de oameni, la petrecerea dintre ani organizată în Parcul Titan din Capitală VIDEO

“Abia astept sa treaca anul nu pot sa spun ca a fost unul extraordinar pt mine , a murit marty, ma zbat sa recuperez ce nu am reusit sa gasesc din ce mi-a lasat tata dar sunt pers putzernica si reusesc sa fac tot ce imi propun sa-mi infrang toti dusmanii“, a mai spus Oana Zavoranu.

Oana Zăvoranu nu a uitat nici de dusmani in noaptea dintre ani. „Deranjeaza prezenta ta nu va mai uitati ! E unu cosmin cel mic lasa-ne, nu stiu ce cauti pe pagina mea ghertoiule cocalarule, la multi ani cocalare„, a spus vedeta.