Un lider PSD a vrut să se alăture partidului Monicăi Macovei. Care a fost răspunsul ei

Vicepreşedintele organizaţiei PSD sector 6, Liviu Voinea, s-a rugat, printr-un e-mail, de Monica Macovei să-l primească în audienţă. Totodată, liderul PSD i-a spus că ar vrea să se alăture noului ei proiect politic.

27 feb. 2015, 21:55

 „Vă scriu acest email şi vă rog să mă primiţi într-o audienţă de câteva minute, sunt vicepreşedinte la PSD Sector 6, membru PSD de trei ani. Mi-aş dori sincer să vin alături de dumneavoastră în acest proiect politic nou, împreună cu minim 100 de persoane care îmi sunt alături, majoritatea tineri, toţi din sectorul 6“, se arată în e-mailul transmis de Liviu Voinea către Monica Macovei.

Citeşte şi: Monica Macovei îşi lansează PARTIDUL POLITIC

Conţinutul acestui email a fost publicat, pe Facebook, de către un colaborator al lui Macovei şi unul dintre membrii fondatori ai noului său partid, Mihai Poliţeanu, scrie stiripesurse.

„N-am nimic cu omul ăsta, nu-l cunosc, poate e un om onorabil în viaţa privată. Dar aş vrea să fie clar un lucru din perspectiva mea: vechile obiceiuri ale politicii nu-şi au locul în viitorul partid din jurul Monicăi Macovei. Îşi vor avea locul erorile, greşelile, nerăbdările în selectarea oamenilor sau luare deciziilor. E invitabil. Nu poţi să răcneşti pe stadion, împreună cu Victor Ponta, împotriva DNA, a statutului de drept, a lumii democratice, să corupi presa etc, şi apoi să-ţi vină idei despre transparenţă. Nu suntem copii. Mai deunăzi, mai era un domn de la PMP care promitea că vine în spinare cu sediul de la un sector, pe persoană fizică“, a scris Poliţeanu.

Citeşte şi: Monica Macovei îi pune la zid pe politicienii care răspund obraznic pe tema corupţiei

Mihai Poliţeanu a făcut publică şi o conversaţie cu Voinea, în care îi transmite că răspunsul lui Macovei este unul negativ.