Cum s-a transformat Nicoleta Luciu de când a câştigat Miss România, în 1999 GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai mediatizate vedete de la noi, la 14 ani de la câştigarea titlului Miss România. Trecerea timpului a schimbat-o mult pe bruneta focoasă, care este acum mamă a patru copii.

13 feb. 2013, 10:33

Cu un fizic de invidiat şi forme apetisante, Nicoleta Luciu şi-a început cariera ca model şi chiar a avut succes. Bruneta a câştigat Miss România 1999, iar apoi a ajuns cunoscută datorită rolului de asistentă prostuţă din emisiunea lui Teo Trandafir, de la Pro TV.

Mirajul celebrităţii a făcut-o să-şi încerce norocul şi în muzică, făcând la un moment dat parte din trupele Alize şi Laguna. Cum lucrurile nu au stat, însă, grozav, Nicoleta Luciu, fostă iubită a cântăreţului Dinu Maxer, a acordat o tot mai mare atenţie carierei sale în televiziune, dar încercându-şi norocul şi ca actriţă. Ea are la activ roluri în telenovelele Inimă de ţigan, Iubire şi onoare, Aniela şi Regina, iar în prezent a demarat un nou proiect muzical, unul solo, de această dată.

Nicoleta Luciu, alături de colega ei din Alize

Deşi s-a concentrat pe carieră, Luciu a avut şi o viaţa personală bogată. Nicoleta este căsătorită, din aprilie 2012, cu omul de afaceri Zsolt Csergo, cu care are patru copii: Zsolt jr. şi tripleţii Kim, Kevin şi Karoly. Spre sfârşitul anului 2012, căsnicia lor a trecut printr-un adevărat cutremur, după ce Zsolt Csergo a fost surprins de paparazzi cu o altă femeie. Cuplul a reuşit însă să depăşească momentul, iar Nicoleta Luciu a decis să mai acorde o şansă mariajului.

Pentru mai multe imagini, VEZI GALERIA FOTO