Cum să alegi job-ul perfect pentru tine în funcţie de zodie, ca să fii mereu fericit

Alege job-ul care îţi place şi astfel nu vei fi nevoit să munceşti niciodată! Sună frumos, dar aşa şi este, dacă ştim să alegem job-ul perfect pentru noi, un job pe care să îl adorăm, să muncim cu plăcere, astfel nu vom fi nevoiţi să muncim niciodată.

RomaniaTV.net
11 nov. 2013, 07:59
Cum să alegi job-ul perfect pentru tine în funcţie de zodie, ca să fii mereu fericit

Iata ce job ti se potriveste in functie de zodie.

Berbec. ”A fi sau a nu fi”, este deviza dupa care Berbecul isi croieste drumul. Berbecul nu este genul de persoana care renunta asa pur si simplu. Berbecul da dovada de forta, de energie, iar job-ul care i se potriveste cu siguranta va fi unul care ii va oferi posibilitatea de avansare. Va incepe de jos, de la un post secund si nu va renunta pana in momentul cand va fi el la conducere. Postul de manager este cel care i se potriveste.

Taur. Taurul este genul de persoana a carei deviza este totul sau nimic. Taurul nu va renunta pana cand nu va obtine tot ce si-a propus. Taurul calca pe cadavre pentru a-si atinge scopul. El nu are un job anume, el trebuie sa obtina foloase materiale oricum, prin orice metoda si va reusi cu orice pret.

Citeşte şi Horoscop: Bărbat sau copil? Afla cât de matur este, în funcţie de zodie

Gemeni. Gemenii vor pierde multe si asta pentru ca gandesc prea mult. Isi fac foarte multe probleme singuri, lucru ce de multe ori le va cauza probleme. Gemenii se multumesc cu putin, pot incepe de la reprezentant vanzari, ospatar, pana la posturi sus puse gen manager. Gemenii greu reusesc in viata tocmai pentru felul lor de a pune problema.

Rac. Racii sunt artisti, au simt artistic, sunt emotivi, sociabili, au o foarte buna imaginatie. Racii sunt inclinati spre arta, tocmai de aceea un job in acest domeniu ar fi cel mai potrivit pentru ei. Fie ca sunt pictori, designeri, arhitecti, Racii vor munci toata viata de placere, tocmai pentru ca vor face ce le place.

Citeşte şi HOROSCOP: Află care este cea mai norocoasă zodie!

Leu. Leul este cel care vrea multe, uneori le obtine, alteori nu. Leul renunta usor. Desi o zodie puternica, serioasa, petrecerile sunt cele care i se potrivesc de minune. Un job in domeniu este exact ceea ce leul are nevoie: PR, in media, radio, TV. Leul este un artist si sufletul petrecerii, are nevoie sa fie acolo, in mijlocul ei pentru a se simti confortabil.

Fecioara. Fecioara analizeaza foarte mult, este atenta la orice detaliu si va lua in calcul orice esec, astfel fiecare pas pe care il face este ca si cum ar merge pe un camp minat, isi urmareste cu atentie fiecare miscare pentru a nu a mai da gres. Fecioarei i se potrivesc joburi in IT, Media, Constructii.

Citeşte şi Cum îţi influenţează luna naşterii relaţia de cuplu şi calitatea ei

Balanta. Balanta judeca foarte mult orice si pe oricine, poate fi un defect sau poate fi doar o metoda de aparare. Pune totul in balanta, ii plac numerele, echilibrul si armonia. Joburile potrivite pentru Balante sunt in domeniul contabil, bancar, financiar.

Continuarea pe Lyla.ro.