Cum să arăţi de nota 10, în doar 10 minute

Câteodată ai foarte puțin timp la dispoziție ca să te pregătești înainte de a ieși din casă, dar îți dorești să arăți ca scoasă din cutie. Unde mai pui că micile accidente apar întotdeuna în cel mai nepotrivit moment, așa că trebuie să fii pregătită să te descurci în orice situație.

RomaniaTV.net
15 ian. 2018, 10:07
Cum să arăţi de nota 10, în doar 10 minute

Păstrează produsele de bază separat

Ți s-a întamplat de multe ori să cauți haotic prin genți sau portfarduri după o cremă sau un ruj preferat? Organizează-te de cu seară și ține produsele pe care le folosești cel mai des separat de restul. Pentru un machiaj simplu, gata în timp record, nu ai nevoie de cât de o cremă hidratantă, un strop de fond de ten, un anticearcăn, un rimel bun, care să îți accentueze privirea, și rujul preferat.

Citeşte şi După ce vei folosi acest truc îţi vor creşte genele după trei zile de tratament

Folosește un șampon uscat

Dacă părul tău și-a pierdut strălucirea și volumul și a început deja să se îngrașe, revigorează-l rapid pulverizând puțin șampon uscat la rădăcini. Lasă produsul să acționeze 1-2 minute, apoi masează delicat scalpul pentru a-l absorbi în totalitate. Dacă nu ai șampon uscat, poți folosi puțină pudră de talc sau bicarbonat de sodiu.

Fă-ți o coafură simplă

Când părul nu se aranjează în niciun chip, coafează-l cât mai simplu. Prinde-l într-un coc lejer, răsucindu-l într-un singur sens, apoi securizează-l cu un elastic de păr și câteva agrafe. Asta îți va da un aspect îngrijit, fără să piezi mult timp. Și banala coadă de cal este o variantă rapidă și la îndemână. Poți opta și pentru două agrafe cu formă și colorit interesant, pe care le prinzi doar pe suvițele de pe o parte, cele care încadrează fața. Bretonul neasculător poate fi ascuns sub o bențită sau prins într-o parte ori pe spate cu o agrafă.

Citeşte şi Greşeli de machiaj care te îmbătrânesc cu 10 ani

Trucuri testate şi probate

Dacă ai dormit puțin, arăți obosită și nu ai timp de un machiaj sofisticat, aplică puțin iluminator sau fard deschis, ușor sidefat, în colțul interior al ochilor, care va da chipului un aspect proaspăt. Pentru același efect, aplică un creion alb pe linia interioară a ochiului.

Poți obține o îmbujorare rapidă folosind puțin ruj lichid sau tip mousse, care se întinde mai ușor, în lipsa fardului de obraz.

Dacă unghiile nu s-au uscat perfect și ai șters din greșeală o porțiune de lac, completează golul cu ajutorul unui bețișor de unghii înmuiat în ojă, apoi aplică încă un strat pe toată lungimea ei.

Pentru a evita ca rimelul să se întindă atunci când te grăbești, ține o hârtie deasupra pleoapelor atunci când treci periuța peste ele.

Tricotaje frumoase, pentru zile friguroase