Cum să atragi dragostea în casa ta

Dacă vrei ca dragostea să îți inunde sufletul, trebuie să începi să te iubești pe tine mai întâi. Locul în care trăiești poate spune multe despre personalitatea ta, de aceea, noi îți arătăm câteva sfaturi care te vor ajuta să atragi energia pozitivă de partea ta. 

28 sept. 2017, 08:29
Cum să atragi dragostea în casa ta

Scapă de obiectele vechi

Fericirea nu va intra niciodată în casele supraaglomerate cu lucruri care stârnesc amintiri din trecut. Pune-te pe treabă și începe să faci curățenie. Mai exact, scapă de fotografiile din fostele relații, obiectele față de care ai sentimente de nostalgie și cele care îți stârnesc amintiri.

Crează-ți un spațiu fără pantofi

De regulă, nu e indicat să intri încălțată în casă, prin urmare, ar fi mai bine dacă ai renunța încă de la intrare la pantofii cu toc și te-ai plimba desculță prin încăperi. În acest mod, vei reuși să stabilești o conexiune mai mare cu spațiul în care trăiești și cu ceea ce îți aparține.

Aranjează-ți patul

Patul e un loc al visării, un spațiu în care petreci ore bune din viață, așa că trebuie să ai grijă de el. Aranjează-l patul zilnic, cu așternuturi curate și îndepărtează orice dispozitiv electronic din sfera sa energetică.

Ordonează-ți dulapul

Alege să păstrezi în garderobă hainele care te ajută să fii fericită, care îți conferă pozitivism și o stare de bine. În felul acesta, vei reuși să atragi fericirea de partea ta. Scapă de hainele vechi și uzate sau, dacă nu îți mai plac, alege să le împarți unui prieten apropiat.

Curăță frigiderul

O viață fericită înseamnă și o viață mai sănătoasă. Încearcă, pe cât posibil, să mănânci cât mai multe fructe și legume, mâncăruri gătite și mai puțin pe acelea din comerț, pline de conservanți. Dacă simți că ai alimente perisabile sau depășite ca termen, aruncă-le de îndată pentru a nu îți provoca probleme de sănătate.

Decorează-ți locuința

O vază cu florile preferate, o ramă foto care îți face cu ochiul sau o draperie într-o culoare vie sunt elementele de care ai exact nevoie în momentele în care te simți mai puțin fericită. Se spune că lucrurile noi îți îmbunătățesc starea de spirit, așa că nu pierzi nimic dacă încerci să îți amenajezi casa după bunul plac.

Amuleta care îţi aduce noroc şi fericire