Cum să bei apa pentru a slăbi

Poate ţi se pare imposibil însă apa joaca un rol extrem de important atunci când încerci să scazi în greutate. Corpul este constituit în jur de 70% din apa, aşa că hidratarea este mai mult decât necesară. În timpul zilei, organismul pierde foarte multă apă pe care trebuie să o înlocuieşti.

RomaniaTV.net
26 apr. 2017, 20:27
Cum să bei apa pentru a slăbi

Apa este primul si cel mai important pas in lupta ta impotriva surplusului de greutate. Ea imbunatateste procesul metabolic, ceea ce inseamna ca vei arde caloriile mai rapid, elimina toxinele din organism si actioneaza ca un inhibitor al apetitului. Prin consumul de cafea si produse rafinate – uleiuri procesate, alimente conservate, bauturi carbogazoase, organismul devine acid, insa printr-o hidratare corespunzatoare nivelul de aciditate din corp scade.

Atunci cand esti deshidratat, vei avea pofta de dulciuri, te vei confrunta cu dureri de cap si te vei simti epuizat. Asadar, cum te asiguri ca vei consuma cele 8-10 pahare zilnice cu apa pentru a fi hidratat si, astfel, sa castigi lupta cu kilogramele in plus?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.