Cum să câştigi bani stând degeaba: Un fost ŞOMER câştigă 10 EURO pe oră făcând ceea ce toată lumea URĂŞTE

Un bărbat de de 42 de ani din Italia, care nu a reuşit să îşi găsească de muncă, lucrează în prezent ca "om răbdător". Astfel, el stă la cozi, contra cost, pentru cei care nu au timp sau nu vor să să se ocupe de treburi birocratice.

30 ian. 2014, 19:04

Giovanni Cafaro locuieşte în Milano de peste 12 ani, oraş în care a lucrat la o fabrică de haine. El şi-a pierdut locul de muncă anul trecut, atunci când compania s-a închis. Cu toate că a trimis în jur de 500 de CV-uri la diferite firme, el a primit mai puţin de 10 răspunsuri. Astfel, el a găsit o metodă inedită de a face bani, oferindu-şi serviciile oamenilor leneşi, potrivit Theguardian.com.

Citeşte şi Ca la noi, la nimeni. Oamenii stau la coadă trei zile pentru un loc de parcare VIDEO

Răbdător din fire şi cunoscând problemele birocraţiei din Italia, tânărul îşi oferă serviciile de stat la coadă la diverse instituţii, pornind de la poştă la bancă sau unităţi de plată a impozitelor. Inedit este faptul că el este disponibil 7 zile din 7, inclusiv seara, tariful său fiind de 10 euro pe oră, bani cu ajutorul cărora se poate întreţine.

Citeşte şi Vezi cât costă ca PANTOFII tăi să fie lustruiţi de o FEMEIE în fustă scurtă, cu un DECOLTEU generos

De când s-a lansat în afaceri, Giovanni, care este licenţiat în ştiinţele comunicării, spună că a primit sute de cereri şi numărul oamenilor care apelează la el este în creştere. Mai mult, se pare că a primit cereri şi din alte oraşe, precum Rimini, Napoli şi La Spezia. â

Dacă totul merge bine, mă voi extinde şi voi deschide o agenţie„, a explicat Cafaro.