Cum să decorezi casa de Paşte. Idei simple, proaspete şi primăvăratice GALERIE FOTO

Pe vremuri, pregătirea casei pentru celebrarea Învierii Domnului, cea mai importantă sărbătoare a creştinilor, se făcea până în Duminica Floriilor. Vremurile s-au mai schimbat, dar oricine simte nevoia în această perioadă să îşi împrospăteze locuinţa şi să o decoreze pentru Paşte.  

RomaniaTV.net
19 apr. 2014, 07:23

Adu şi tu Sărbătorile Pascale la tine acasă, cu un aranjament deosebit al mesei şi al casei. Decoraţiunile specifice au un rol foarte important în celebrarea Învierii Domnului.

Pentru confecționarea decorațiunilor cu specific pascal poți folosi ouă vopsite, crenguțe înflorite, bucheţele de flori de primăvară, lumânări, dulciuri, iepuraşi, mieluşei şi pui de găină în miniatură și tot felul de alte mărunțișuri care te inspiră.

În aranjamentul mesei de Paşte, trebuie să luăm în considerare faţa de masă, aranjamentul floral, ouăle, şerveţele şi o mulţime de alte obiecte decorative, precum şi farfuriile şi paharele.

Culorile folosite, în general, sunt cele care aduc aminte de primăvară, prin urmare verdele, rozul şi galbenul.

Citeşte şi: Decoraţiuni simple de Paşti, pe care poţi sa le faci singur

Dacă doriţi să amenajaţi întreaga cameră pentru masa în familie, puteţi apela la ghirlande de ouă, fie cumpărate din comerţ, fie realizate de voi sau de copii. Dacă vrei ceva mai diferit, poţidecora un copăcel sau o plantă de interior mai mare cu ouă.

Iată câteva idei de amenajare:

 (w500)
 
(w500)
 
(w500)
 
(w500)
 
(w500)
 
(w500)
 
(w500)
 
 
(w500)
 
(w500)
 
(w500)
 
(w500)