Cum să eviţi „dramele” la locul de muncă, în 5 paşi simpli

Pentru a avea performanţe uimitoare la locul de muncă, e indicat să contribui la crearea unui mediu armonios, în care să domine pacea şi gândurile bune. Ei bine, cum acest lucru nu este mereu posibil, trebuie să ai o strategie bine pusă la punct, care să te ajute să te ţii departe de dramele din compania în care lucrezi!

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 13:02
Cum să eviţi „dramele” la locul de muncă, în 5 paşi simpli

Menţine distanţa

Odată ce te împrieteneşti cu unii colegi, nu mai e cale de întors. Iar prieteniile la locul de muncă nu îţi vor aduce decât deservicii aşa că ai face bine să păstrezi distanţa. Nu zice nimeni să fii sălbatică şi să mănânci singură în pauza de masă, ci doar să nu porţi discuţii prea intime cu colegii ori să le permiţi să bârfească de faţă cu tine. Prin simpla participare la o discuţie îţi câştigi statutul de complice.

Citeşte şi  9 colegi de serviciu de care trebuie să te fereşti

Respectă şi vei fi respectată

Indiferent de părerea pe care o ai despre un coleg ori de discuţiile în contradictoriu pe care le-aţi avut, este esenţial să tratezi pe toată lumea cu respect. Procedând astfel, nu vei oferi oamenilor ocazia să îşi arate colţii, ci îi vei opbliga să te trateze cu acelaşi respect.

Citeşte mai mult pe feminis.ro