Cum să faci frigiderul „ca nou” folosind spumă de ras

Cine nu are un bărbat în casă, poate măcar să-și cumpere spumă de ras. Aceasta este extrem de folositoare în bucătărie și nu numai.

15 oct. 2017, 20:34
Cum să faci frigiderul „ca nou” folosind spumă de ras

Pune puțină spumă de ras pe un burete și începe să freci ușor exteriorul frigiderului. Lasă cîteva minute să acționeze apoi limpezește cu o cârpă umedă. Frigiderul tău va arăta ca nou. Totodată poți face această operațiune și în interior, funcționează la fel de bine, potrivit secretele.com.

Iată și alte întrebuințări ale spumei de ras

– Curăță petele de pe covor. Covorul la care țineți atât de mult, are câteva pete? Nu trebuie să-l dați la curățat, pentru că rezolvați această problemă în ritm record folosind spuma de ras. Puneți puțină spumă pe pată și frecați ușor cu un burete umed. Lăsați să se usuce apoi dați cu aspiratorul. Rezultatul va fi uimitor.

– Oglinda aburită din baie. Pentru ca oglinda din baie să nu se mai aburească, puneți pe suprafața acesteia puțină spumă, așteptați câteva minute apoi ștergeți cu o cârpă uscată.

– Înlătură scârțâitul ușii. Balamalele scârțâie? Ungeți-le cu spumă de ras și veți avea parte de multă liniște.

– Calmează arsurile solare. Aplicați aceeași spumă de ras după arsurile solare, veți înlătura disconfortul și calma pielea.

– Mergeţi la un picnic? Luaţi neapărat și spumă de ras. Cu ajutorul acesteia puteţi curăța cu uşurinţă grătarul, puteţi spăla grăsimea de pe mâini şi să calmaţi pielea după contactul cu insectele.

Citeşte şi Nu ţine niciodată în frigider aceste alimente