Cum să fii sexy în pat

Cu siguranta, te-ai intrebat cum va fi in pat cu el, prima oara cand veti dormi impreuna. De cele mai multe ori, insa, pentru femei – fie ca vorbim despre prima noapte, sau fie ca vorbim despre noaptea cu numarul 100 pe care o petrec alaturi de iubit – e fix acelasi lucru. Oricum se simt jenate de coafura ciufulita, fata nefardata si incercanata si alte inconveniente care ies la iveala dupa o noapte de somn.

RomaniaTV.net
22 iun. 2018, 06:47
Cum să fii sexy în pat

Mai ales ca nu o data in viata am auzit spunandu-se: „daca vrei cu adevarat sa vezi cat de frumoasa este o femeie, uita-te la ea dimineata, cand se trezeste din somn”. O afirmatie usor inspaimantatoare pentru majoritatea femeilor. Si brusc li se pare ca toata gama de produse de frumusete pentru noapte nu mai e suficienta.

Dar nici nu raman impasibile la subiect, desigur. E clar ca tuturor le e teama de momentul diminetii si multe alearga repede la prima oglinda din casa, in speranta ca nu le-a vazut in stadiul trezirii din somn, adormit fiind si el, si pun putin rimel si blush de obraz.

Toate aceste probleme iau sfarsit cand se marita, de obicei, iar sotii lor ajung sa vada doua femei intr-una: o varianta de zi si alta de noapte.
Ce sa faci, concret

Daca tii seama de cateva reguli importante, vei vedea efectul lor.

In primul rand, nu te mai duce la culcare fardata sau nu intra in pat cu el, sa faceti sex, aratand ca un clovn sau ca un star porno. Dimpotriva: inainte sa te bagi in pat, mergi la baie si ocupa-te de o igiena perfecta a fetei. Nimic nu e mai placut dimineata decat o fata perfect curatata de orice urma de machiaj si ingrijita in consecinta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.