Cum să învingi monotonia din relaţia ta, în funcţie de pragurile timpului

Se spune ca exista anumite praguri de-a lungul relatiei pe care daca le treci, relatia va rezista in timp. Totusi acest lucru nu ne garanteaza fericirea, persistenta iubirii si al lucrurilor frumoase si inedite petrecute impreuna.

11 oct. 2013, 06:14
Cum să învingi monotonia din relaţia ta, în funcţie de pragurile timpului

Pragul de 3 ani. Dupa acest prag de 3 ani, persoanele implicate in relatie au deja o experienta comuna, isi cunosc personalitatile, defectele, calitatile, stiu ce le place si ce nu si cum sa le surprinda de fiecare data.

CITEŞTE ŞI: Ce să-i faci unei femei în pat ca să nu te părăsească niciodată

Pragul de 6 ani. Poate suna un cliseu ca odata la trei ani exista un prag al relatiei peste care trebuie sau nu sa treci. In aceasta perioada din relatie lucrurile sunt foarte evoluate, relatia de cuplu s-a transformat in relatie de familie, prietenii din prieteni individuali s-au transformat in prieteni comuni. Practic in aceasta perioada totul este la comun.

Ce trebuie sa faci pentru a invinge monotonia din relatie?

Nu exista o reteta anume pentru acest lucru, ideea este ca acest lucru sa nu intervina intre voi. Daca totusi s-a ajuns in acel punct, modul de iesire este de a face lucruri neobisnuite pana atunci. Iesiri spontane, vacante neasteptate, seri romantice organizate si cine speciale.

Citeste mai mult pe lyla.ro