Cum să ne decorăm bradul de Crăciun anul acesta: De la bufniţe şi căprioare, la stilul nordic FOTO

Dacă vă place să schimbaţi felul în care decoraţi bradul de Crăciun în fiecare an, în 2013 vă puteţi bucura de un amestec de culori şi stiluri tradiţionale şi moderne.

16 dec. 2013, 06:20

Iată care sunt o parte din stilurile preferate pentru decorarea bradului de Crăciun în 2013:

1. Vintage

Anul acesta se poartă de Crăciun stilul Vintage Luxe. Este feminin, strălucitor şi plin de romantism. Gândiţi-vă la vechile globuri de sticlă, însă aurii sau argintii. Acest stil te face să te gândeşti la epoca Victoriană, în culori pastelate precum roz, albastru sau turcoaz. Puteţi cumpăra un brad artificial cu ace aurii sau argintii, pe care să îl decoraţi în culorile pastelate enumerate mai sus.

2. Pădure

Iubitorii naturii se pot bucura anul acesta cu o tematică perfectă pentru ei: cea a pădurii. Această tematică a fost prezentată şi de cea mai frumoasă reclamă de Crăciun din acest an, pentru magazinul John Lewis. Puteţi folosi drept decoraţiuni pentru brad şi casă orice are legătură cu pădurea: conuri de brad, cerbi, căprioare, veveriţe, vulpiţe, bufniţe, păsări, crenguţe sau fructe de pădure.

3. Nordic

Acest stil este influenţat de ţările scandinavice, unde se folosesc decoraţiuni din lemn pictate cu alb şi roşu, cu motive tradiţionale.

4. Monocrom

Deşi negrul nu este o culoare asociată cu Crăciunul, este potrivită pentru cei care adoră stilul minimalist. Decoraţiunile negre pot fi combinate cu cele albe, aurii sau argintii, pentru a oferi un pic de strălucire. Puteţi folosi un brad de Crăciun fals cu ace negre sau albe şi decoraţiuni cu modele geometrice şi forme precum stele sau cruci.

5. Tradiţional

Stilul tradiţional este întotdeauna la modă. Cei care adoră Crăciunul clasic pot folosi în continuare decoraţiuni roşii, verzi şi aurii.