Cum să ne detoxifiem după Paşte. Sfaturi de la doctorul Mencinicopschi

După abuzurile de la masa de Paşte, cu siguranţă este nimerită o cură de detoxifiere a organismului. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, ne recomandă să consumăm multe fructe şi legume bio.

22 apr. 2014, 06:49
Cum să ne detoxifiem după Paşte. Sfaturi de la doctorul Mencinicopschi

Zilele libere, relaxante, în care majoritatea creştin-ortodocşilor au consumat mâncăruri grele, carne de miel, drob, fripturi, mici şi băuturi alcoolice, şi-au pus amprenta asupra siluetei şi au umplut organismul de toxine. Pentru a scăpa de ele trebuie să faceţi multă mişcare.

VEZI ŞI: Obiceiuri zilnice care te ajută să slăbeşti şi să te detoxifiezi

Pentru a exista o armonie în organism trebuie, în primul rând, să scăpaţi de stres, să vă hidrataţi suficient şi să consumaţi multe fructe şi legume bio. La fel de important este să respectaţi cele trei mese principale ale zilei şi să consumaţi doar carne de peşte sau pui„, a declarat doctorul Mencinicopschi, potrivit ziarulring.ro.

În orice dietă pentru curăţarea organismului de toxine trebuie apă cu lămâie, să beţi multe ceaiuri din plante, sucuri naturale şi să consumaţi ceapă şi usturoi.

CITEŞTE ŞI: Şase noi metode de detoxifiere. Au efect garantat