Cum să recunoşti un atac de cord înainte să se întâmple

Este foarte important să recunoaștem simptomele unui atac de cord înainte ca acesta să se întâmple. Multe persoane care sunt expuse riscului de a avea un atac de cord este din cauza stresului pe care l-au acumulat de-a lungul timpului, dar ei nu sunt conștienți de acest lucru.

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 10:31
Cum să recunoşti un atac de cord înainte să se întâmple

Un atac de cord apare atunci când există o acumulare de plăci în artere. Acumularea de placă determină o pierdere a alimentării cu sânge a inimii, lucru care poate duce la apariția unui atac de cord.

Un atac de cord este de fapt un țesut mort, care este ucis în timpul pierderii fluxului de sânge. Acest rezultat a țesutului mort duce la dureri extreme și tensiune ridicată, ambele fiind prezente în momentul în care se produce atacul.

Citeşte şi  8 beneficii surprinzătoare ale scorţişoarei. Te salvează de atac de cord şi luptă cu kilogramele şi bătrâneţea

Sănătatea cardiovasculară este foarte importantă, deoarece inima este responsabilă și este cea care ne ține în viață.
Iată care sunt simptomele cele mai frecvente ale unui atac de cord:

1. Transpirații reci și amețeli

Slaba circulație afectează fluxul de sânge care trebuie să ajungă la creier, care este esențial pentru funcționarea creierului în mod corespunzător. Acest semn poate însemna că ești în mare pericol și că trebuie să soliciți asistență medicală fără întârziere.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro