Cum să recunoşti un vampir energetic şi cum să te fereşti

Exista putine persoane pe aceasta lume care sa nu fi intalnit in viata sa un vampir energetic. Poate fi vorba despre o relatie cu cineva in care ai fost atat de tare manipulat/a incat la un moment dat ti-ai pus sub semnul intrebarii sanatatea psihica. Atat a pus la indoiala tot ceea ce stiai tu incat te-a convins ca cerul este purpuriu. Sau ar putea fi vorba despre un prieten/coleg de munca care nu sunt prea fericiti in momentele in care esti norocos.

29 mart. 2017, 20:45
Cum să recunoşti un vampir energetic şi cum să te fereşti

In acele clipe simti ca esti secatuit de energie, ti se pare ca toata fericirea si forta vietii ti-au fost rapite. Poti simti ca intentionat sau nu arunca asupra ta sentimentele lor negative.

Principalul scop al oamenilor pe acest pamant este sa se iubeasca unul pe celalalt. Pentru a-si uni mainile si spiritele pentru a ridica vibratia energetica acolo unde ea lipseste. Insa, in societatea actuala, se crede ca o persoana nu capata energia emotionala de care este nevoie trebuie sa-i domine sau sa concureze cu ceilalti. Iar prin dominarea si manipularea celorlalti vampirii energetici isi primesc surplusul de energie de care au nevoie.

Chiar daca procedand astfel, vampirii energetici se simt bine, pe termen lung ambele parti implicate in acest conflict au de suferit. Adevarul este ca nu nicio persoana nu trebuie sa aiba control sau sa manipuleze pe cineva sau ceva pentru ca oricine isi poate primi energie de la sursa cea mai puternica care exista in acest univers.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO