Cum să scapi de coşurile de pe fund

Cosurile de pe fund reprezinta o problema jenanta pentru destul de multe femei, fie ca se simt stanjenite sa apara goale in fata unui barbat, fie ca evita sa se afiseze in costum de baie.

10 dec. 2014, 05:49
Cum să scapi de coşurile de pe fund

Aceasta forma de acnee pe posterior afecteaza deopotriva femeile active si pe cele sedentare. Dar mai mare este frecventa in randul reprezentantelor sexului frumos care fac sport, caci zona sufera mai des de la forta de frecare a materialelor, dar si din cauza transpiratiei.

Cosurile de pe fund sunt, de fapt, foliculita, care presupune inflamarea foliculului pilos. Aceasta inflamatie poate fi superficiala sau produnda, dureroasa sau nedureroase, iar in unele cazuri se poate transforma in pustula cu puroi.

Exista insa remedii pentru foliculita! Iata cum scapi de cosurile de pe fund!

1. Spala-te cu peroxid de benzoil

Exista produse de curatare cu peroxid de benzoil, un ingredient special destinat tratarii cosurilor. Peroxidul de benzoil usuca acneea si indeparteaza celulele moarte.

2. Destupa porii cu acid salicilic

Asigura-te ca ai porii curati folosind solutii cu acid salicilic. Acesta nu doar curata zona, dar si exfoliaza. Aplica dimineata si seara pe piele curata.

Citeste continuarea pe Lyla.ro