Cum să scoţi zahărul din dieta ta. Slăbeşte uşor, fără chin şi sacrificii

Pe cât de des întâlnit în alimentaţie, pe atât de neprietenos este cu silueta ta. Zahărul este unul dintre alimentele evitate în orice dietă, iar dacă nu eşti atentă ce mănânci, organismul tău va avea de suferit. Nu puţine sunt persoanele care chiar dacă ţin dieta, nu reusesc să slăbească. Iar zahărul este unul dintre inamicii siluetei tale.

RomaniaTV.net
15 ian. 2014, 09:25
Cum să scoţi zahărul din dieta ta. Slăbeşte uşor, fără chin şi sacrificii

Bucura-te de un corp armonios si beneficiaza de energia si proprietatile nutritive oferite de indulcitorii naturali. Iata cum sa scoti zaharul din dieta ta zilnica, daca vrei sa slabesti.

De ce este zaharul pe lista neagra

Zaharul natural, asupra caruia nu s-a intervenit artificial, cum este cel din fructe, miere, cereale sau lapte, ofera beneficii organismului, insa nu trebuie consumat in cantitati mari.

Citeşte şi Zahărul, la fel de periculos ca tutunul. Cât zahăr este într-un iaurt sau într-un baton Mars

Problema cea mare este cu cel mai des intalnit tip de zahar, adica cel alb, rafinat. In afara de faptul ca iti ofera energie pentru scurt timp, acest indulcitor care provine din procesarea sfeclei sau trestiei de zahar este lipsit de proprietati nutritive si contine numai zaharoza.

Consumat in cantitati mari, acest aliment creste riscul de diabet zaharat de tip 2. Totodata, zaharul forteaza organismul sa produca foarte multa insulina, iar acest lucru poate dauna, in timp, pancreasului. In plus, zaharul este responsabil si de aparitia cariilor, dar si de cresterea colesterolului rau LDL.

Află mai multe despre cum să elimini zahărul din viaţa ta pe Ele.ro.