Cum să te dai corect cu parfum

Sunt femei care se îmbăiază în parfum încât le simţi venind de la o poştă şi mai sunt doamne care poartă parfumul delicat, puţin, cât să-ţi inunde nările doar atunci când sunt aproape. Află cum ar trebui să te dai cu parfum, astfel încât să nu pici în prima categorie!

26 nov. 2013, 15:37
Cum să te dai corect cu parfum

Unde te dai cu parfum

Pe piele
Fiecare piele are un pH diferit, astfel că un parfum folosit de mai multe femei va mirosi întotdeauna diferit. În plus, se simte mai puternic când îl dai pe zonele care sunt mereu calde sau se încălzesc foarte uşor, adică pe gât, în spatele genunchiului, pe interiorul încheieturilor, în buric, în spatele lobilor urechilor şi între sâni.

Pe păr
Te mai poţi da cu parfum şi pe păr, însă nu o face zilnic deoarece conţine alcool şi îl poate usca. La ocazii speciale te poţi da pe rădăcini, dacă ai părul scurt sau pe vârfuri dacă este mai lung.

Citeste pe Miresici.ro cum sa alegi parfumul perfect pentru nunta

Pe haine

Materialele uşoare, precum pânza, mătasea, caşmirul, catifeaua şi bumbacul „respiră” astfel că vor mirosi a parfum într-un mod plăcut, spre deosebire de materialele sintetice, care nu păstrează mirosul prea mult timp. De asemenea, ai grijă atunci când vrei să parfumezi haine de mătase, pentru că se pot păta.

Cum te dai cu parfum corect
Dacă porţi haine „sensibile” şi nu vrei să le pătezi, atunci nu le da cu parfum direct pe ele, ci sprayază de două trei ori în faţă şi treci repede prin parfum. Ca să păstrezi parfumul tău şi în casă – în cazul în care îl porţi mereu pe acelaşi – parfumează-ţi şi lenjeria de pat şi dulapul.

Când ar trebui să te dai cu parfum
Ca să nu fi şi tu genul de femeie care se simte de la o poştă, nu te îmbăia în parfum înainte să ieşi pe uşp, mai ales dacă ai de mers cu mijloace de transport în comun. De preferat este să te dai cu mai puţin parfum şi să ţii sticluţa în geantă ca să poţi reîmprospăta aroma de câte ori este nevoie. Pe timpul zilei foloseşte un parfum uşor, floral, iar seara unul mai greu, mai elegant.

Sursa: Unica.ro