Cum să te îmbraci pentru balul bobocilor

Balul bobocilor este o competiție pe care fiecare concurent vrea să o câștige. Pe lângă alte aptitudini pe care trebuie să le ai, este necesar să fi bine îmbrăcat, indiferent dacă ești la liceu sau facultate. Chiar dacă pierzi competiția vei câștiga în altă parte, cel puțin o persoană de sex opus va fi atrasă de tine.

RomaniaTV.net
13 oct. 2012, 10:50
Cum să te îmbraci pentru balul bobocilor

Vestimentația pe care trebuie să fie adopți este între bussines sau smart-casual.

Dacă te decizi să porți costum trebuie să ai în vedere următoarele:

1)      Alege o nuanță la costum care să te avantajeze. Sugestiile mele sunt: griul, bleumarinul sau negrul.

2)      Dacă ești slab, alege un material gros pentru a adăuga greutate corpului. Un alt avantaj este costumul în carouri deoarece și acesta te va face masiv. Pentru cei plinuți sau scunzi le recomand costumul în dungi deoarece are efectul de subțiere și alungire.

3)      Costumul trebuie să-ți vină ca turnat. Ce înseamnă asta? El trebuie să aibă tăieturi slim atât la pantaloni cât și la sacou.

4)      Ținuta va fi în armonie dacă lângă revele înguste vei adăuga și o cravată slim.

5)      Fii relaxat! Dacă porți cravată, acesta nu trebuie să fie perfect strânsă și desfă nasturele de la guler. În locul cravatei poți purta un papion care trebuie ales în funcție de forma feței sau pentru o ținută mai relaxantă desfă primi doi nasturi de la cămașă. Cravata trebuie să atingă catarama curelei și nu trebuie să o depășească.

6)      Este un bal distrează-te! Alege șosete în dungi pe care le asortezi la ținută sau folosește-te de ele pentru pata de culoare. Evită șosetele albe.

7)      Mergi pe clasicul alb-negru. Nu vei da greș niciodată, dar joacă-te și cu o batistă de buzunar.

Vezi şi alte sfaturi pe stilmasculin.ro