Cum să te machiezi de Crăciun şi Revelion 2015

Machiaj Crăciun și Revelion 2015: Printre noile tendințe în ceea ce privește machiajul pentru Crăciun și Revelion 2014 se află machiajul natural, cel în nuanțele tari sau în nuanțe de argintiu și auriu.

RomaniaTV.net
11 dec. 2014, 13:49
Cum să te machiezi de Crăciun şi Revelion 2015

Crearea unui machiaj pentru un eveniment special cum este Craciunul sau Revelionul, nu este atat de dificil, daca urmati cateva sfaturi utile si trucuri.

Machiaj Crăciun și Revelion 2015: Look de iarna

Adaugarea de putina stralucire este cel mai bun mod de a scoate in evidenta machiajul de Craciun. Folositi un dermatograf alb si rimel pentru a da ochiilor un aspect inghetat. Pentru un aspect mai minunat aplicati nuante sclipitoare de argint la colturile ochilor, sub sprancene si sub pleoapele de jos. Acestea vor face ochii vizual mai mari si mai atragatori. Adaugati o tenta de albastru pentru pleoape si veti avea un look de iarna, potrivit pentru aproape orice tinuta si orice ocazie. De asemenea puteti sa utilizati un fard de obraz roz subtil.

Citeşte şi REVELION 2015. Cât costă să petreci noaptea dintre ani în restaurantele vedetelor FOTO

Machiaj Crăciun și Revelion 2015: Buze luminoase

Buzele luminoase si puternice sunt accesoriul perfect pentru o petrecere festiva. Aplicati un ruj rosu sau visiniu pentru a scoate in evidenta buzele. Restul de machiaj poate ramane mai natural, deoarece accentul este pus pe buze. Nu uitati sa aplicati un fond de ten, dar este important de a alege culoarea in functie de tonul pielii dvs. Optati pentru formule mate, astfel incat machiajul sa se mentina impecabil pe tot parcursul noptii.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.