Cum să te răzbuni după ce te-a înşelat, că să-ţi treacă repede

Indiferent cât de împăciuitoare din fire este o persoană, atunci când este înşelată de partener tot are impulsuri de răzbunare. Dar actele de răzbunare trebuie comise cu cap.

18 ian. 2014, 09:21
Cum să te răzbuni după ce te-a înşelat, că să-ţi treacă repede

O despărţire care survine în urma infidelităţii partenerului este marcată de mai multă furie decât una care are loc pe fondul înstrăinării partenerilor. Mai mult, înşelatul în cuplu atrage după sine dorinţa de răzbunare. Există o mie de moduri de a te răzbuna pe cel care te-a înşelat, acestea putând varia de la persoană la persoană, de la natura relaţiei încheiate la individul/a care a jucat rolul amantului sau al amantei.

Însă există câteva căi de răzbunare care n-au cum să dea greş, indiferent de relaţie.

1. Treci peste

Dacă a existat măcar o fărâmă de afecţiune în relaţie, este partenerul înşelat să nu treacă prin momente de dor şi de singurătate atunci când se gândeşte la persoană pe care a pierdut-o. În astfel de cazuri, una dintre cele mai eficiente metode de răzbunare este dovedirea faptului că cel căruia i s-au pus coarne a trecut peste durere. Aşadar, dacă vrei să te răzbuni pe cel care te-a înşelat, fă în aşa fel încât să aibă măcar impresia că ţie ţi-a trecut, chiar dacă încă mai suferi în sinea ta. Postează pe Facebook melodii vesele pe care să le vadă şi el, pune poze cu ţine distrandu-te în oraş sau cu ţine într-o excursie în care ai fost chiar după despărţire, arată-te binedispusă atunci când vorbeşti cu prieteni comuni pentru că, invariabil, starea ta de bine va ajunge şi la urechile fostului partener care a călcat strâmb.

2. Ieşi în oraş cu prietenii comuni

Nu fugi de prietenii comuni pe care îi aveţi, chiar dacă unii dintre ei erau mai apropiaţi de partenerul infidel decât de tine. Fă în aşa fel încât să ieşi în oraş cu câţiva, ieşire în care să debordezi de bunădispozitie. Când va afla că tu ai petrecut o noapte în oraş simţindu-te bine, în loc să-ţi plângi în pumni, se va revolta în sinea lui, chiar dacă nu o va recunoaşte. Toţi oamenii, din firea lor, îşi doresc în secret ca fostul partener să nu-l poată uita, să se gândească des la el, să îi simtă dorul. Când cel care te-a înşelat va afla că mintea ta numai la el nu a stat şi, mai mult, ai arătat prietenilor comuni pe care îi aveţi că te simţi bine şi că aproape nu-ţi mai pasă de el, cu siguranţă va fi încercat de un nod în piept şi de furie.

3. Vinde un obiect scump deţinut de cel care te-a înşelat

Pentru persoanele care vor să-şi înfurie partenerul adulterin, există căi mai puţin convenţionale de răzbunare. Să zicem că fostul tău iubit are un costum, un ceas sau un dispozitiv GPS la maşină foarte scump. Vinde măcar un obiect de valoare deţinut de el şi păstrează banii ca „despăgubire”. Mai mult, nu-i oferi nicio explicaţie pentru fapta ta, nu-i spune că ai vrut să te răzbuni pe el, ci că pur şi simplu ai considerat că ai nevoie de banii ăştia şi ai considerat cea mai bună metodă de a-i obţine să-i vinzi obiectul X. Evident, vânzarea trebuie să aibă loc fără ştirea lui. Va fi negru de furie, iar tu vei avea satisfacţia răzbunării.

Continua pe Lyla.ro

http://lyla.ro/relatii/cum-sa-te-razbuni-dupa-ce-te-a-inselat-ca-sa-ti-treaca-repede/