Cum să te transformi într-o persoană graţioasă şi fermecătoare. Atrage toate privirile!

Barbatii se lasa cuceriti pe loc de miscarile gratioase si elegante ale unei femei, iar femeile tanjesc cu invidie dupa farmecul pe care il etaleaza orice reprezentanta delicata a sexului frumos. Si tu poti sa iti exploatezi la maxim feminitatea si sa ii faci pe cei din jurul tau sa zambeasca admirativ cand trec pe langa tine.

RomaniaTV.net
25 oct. 2014, 09:57
Cum să te transformi într-o persoană graţioasă şi fermecătoare. Atrage toate privirile!

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti pui in valoare calitatile pentru a-i fermeca ireversibil pe toti cei care intra in contact cu tine:

Cunoaste-ti corpul si pune-l in valoare

O femeie care isi cunoaste foarte bine corpul stie care ii sunt punctele forte si cele slabe si poate face in asa fel incat sa le evidentieze pe cele placute si sa le estompeze pe cele neplacute. Studiaza-ti cu atentie corpul si invata care sunt tinutele care te avantajeaza.
Invata sa dansezi

Dansul este o activitate atat de gratioasa si de feminina, incat nu ii poti contesta importanta. Inscrie-te la un curs de dans; nu doar ca te vei distra copios, dar vei si invata sa te misti cu gratie in timp ce corpul ti se sculpteaza singur datorita miscarilor solicitante.

Practica yoga

Gaseste un echilibru intre sufletul si trupul tau. Pentru a face asta, poti lua cateva lectii de yoga, te va ajuta sa gandesti armonios si sa arati splendid de fiecare data.

Citeste mai mult pe ele.ro