Cum să te transformi într-o persoană graţioasă şi fermecătoare. Atrage toate privirile!

Barbatii se lasa cuceriti pe loc de miscarile gratioase si elegante ale unei femei, iar femeile tanjesc cu invidie dupa farmecul pe care il etaleaza orice reprezentanta delicata a sexului frumos. Si tu poti sa iti exploatezi la maxim feminitatea si sa ii faci pe cei din jurul tau sa zambeasca admirativ cand trec pe langa tine.

25 oct. 2014, 18:11
Cum să te transformi într-o persoană graţioasă şi fermecătoare. Atrage toate privirile!

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti pui in valoare calitatile pentru a-i fermeca ireversibil pe toti cei care intra in contact cu tine oferite de ele.ro.

Cunoaste-ti corpul si pune-l in valoare

O femeie care isi cunoaste foarte bine corpul stie care ii sunt punctele forte si cele slabe si poate face in asa fel incat sa le evidentieze pe cele placute si sa le estompeze pe cele neplacute. Studiaza-ti cu atentie corpul si invata care sunt tinutele care te avantajeaza.

Invata sa dansezi

Dansul este o activitate atat de gratioasa si de feminina, incat nu ii poti contesta importanta. Inscrie-te la un curs de dans; nu doar ca te vei distra copios, dar vei si invata sa te misti cu gratie in timp ce corpul ti se sculpteaza singur datorita miscarilor solicitante.

Practica yoga

Gaseste un echilibru intre sufletul si trupul tau. Pentru a face asta, poti lua cateva lectii de yoga, te va ajuta sa gandesti armonios si sa arati splendid de fiecare data.
Studiaza-ti pozitia

Pozitia corpului este foarte importanta pentru o femeie. Arcuieste-ti spatele atunci cand mergi, nu te uita niciodata in jos si invata sa te asezi cu gratie pe un scaun, fara a parea ca tocmai ai cazut de la etajul 10 al blocului.

Alege-ti cateva modele de la care sa inveti

Este foarte important sa iti dai seama pe cine admiri cu adevarat in acest sens, pentru a putea „fura” cateva trucuri. Te poti gandi la una dintre prietenele tale sau iti poti alege o actrita, nu este nimic rau in a imita delicatetea pana cand ti-o insusesti cu adevarat.

Fa eforturi pentru a slabi, daca este cazul

In general, nimeni nu asociaza colaceii din jurul taliei cu gratia si cu eleganta. Daca vrei sa intorci priviri, trebuie sa fii foarte atenta la silueta ta si sa recurgi la metode sanatoase de a pierde kilogramele in plus.

Controleaza-ti miscarile si gesturile

Niki Minaj nu va avea niciodata delicatetea lui Audrey Hepburn, pentru ca vulgaritatea nu se poate impaca deloc cu eleganta si cu feminitatea. Invata sa iti controlezi gesturile si sa te porti ca o adevarata doamna.

Vorbeste politicos si pe un ton delicat

Vocea si vocabularul sunt elemente care ii pot atrage sau respinge definitiv pe cei din jur. Regleaza-ti timbrul in asa fel incat sa fie placut, nu vorbi strident si cantareste-ti cu atentie cuvintele inainte de a le rosti.

Invata sa mergi ca o diva

Ai incercat vreodata sa mergi lasciv si drept precum un adevarat model? Pune-ti o carte pe cap si exerseaza, te va ajuta sa-ti mentii o pozitie echilibrata si sa atragi toate privirile.

Nu-ti mai permite sa fii neindemanatica

Femeile delicate nu scapa obiecte din maini si nu se impiedica atunci cand urca treptele. Fii mai atenta atunci cand mergi si te vei obisnui cu noul tau statut de diva care se descurca perfect in orice situatie.