Cum să te vindeci cu ajutorul gândurilor pozitive

Vin din ce în ce mai multe dovezi care susţin faptul că modul în care gândeşti poate influenţa pozitiv sau negativ starea de sănătate. Dr. Bruce Lipton, o somitate mondială în biologia celulară, a vorbit în ultimii ani a despre biologia credinţei. Lipton considera că gândurile şi sentimentele noastre joacă un rol important în biologia noastră, în celule şi în întreg universul.

RomaniaTV.net
16 ian. 2017, 09:39
Cum să te vindeci cu ajutorul gândurilor pozitive

Nu crezi? Pentru inceput ar trebui sa stii ca ai control asupra hormonilor. Si faci asta zi de zi fara ca macar sa constientizezi. Spre exemplu, stresul elibereaza adrenalina. Insa stresul se poate gestiona foarte bine prin respiratia profunda. Acesta este inca un exemplu de baza despre modul in care ne putem controla organismele. Demonstreaza capacitatea umana de a controla situatiile si hormonii. Intrebarea care se pune este daca putem sa controlam totul?

Citeşte şi  3 motive pentru care oamenii au gânduri negative

Raspunsul este: Poate!

Corpul uman este alcatuit din miliarde de celule care interactioneaza intre ele in fiecare clipa. Exista forte nevazute care tin celulele noastre impreuna, o soi de energie, iar gandurile noastre au, adesea, impact asupra acestei forte energetice. Ai observat vreodata ca atunci cand esti in mijlocul unei dispute intense tot corpul este plin de furie? Ca si cum tensiunea se afla in fiecare muschi din organism?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO