Cum să-ţi decorezi casa fără să încalci regulile Feng Shui

Renovarea sau redecorarea unei case este un subiect fierbinte pe perioada verii, dar poate fi și un mod plăcut de a te relaxa sau de a-ți găsi un hobby.

10 feb. 2016, 20:42
Cum să-ţi decorezi casa fără să încalci regulile Feng Shui

Pe lângă investiția în materiale poate cea mai neplăcută este mizeria așa că este un moment bun pentru a căuta cea mai bună soluție dacă nu pe termen lung măcar pe termen mediu. Spun asta pentru că este foarte posibil ca în scurt timp să ai o nouă idee grozavă de reamenajare și să fii nerăbdătoare s-o pui în practică!

Flerul și instinctul te va conduce cu siguranță către cele mai bune idei însă fără o analiză Feng Shui nu vei ști în detaliu unde trebuiesc amplasate canapeaua si televizorul pentru a beneficia de energia prosperității și nici pe ce parte să fie patul ca să ai cea mai bună influență și protecție în relație.

Totuși, te voi învăța câteva trucuri simple ca să eviți riscurile majore de a activa energii negative.

Culorile sunt activatori de energie.
Fiecare culoare corespunde unui element din natură (Lemn, Foc, Pământ, Apă, Metal), elemente ce interacționează și se influențează unul pe altul. Dacă nu știi ce energii guvernează fiecare zonă din casă recomand pereți în culori neutre – alb, unt, gri foarte deschis. Cu cât vei folosi mai mult accente ce culoare cu atât vei potența influența elementului corespunzător fără a ști dacă este benefic sau nu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO