Cum să-ţi găseşti iubirea pe internet. Sfaturi pentru întâlnirile online

Cand optiunile tale sunt limitate si nu ai posibilitatea de a cunoaste pe cineva in mediul in care iti petreci timpul, intalnirile online ajung rapid sa fie unica solutie pentru a risipi singuratatea. Cum iti poti gasi partenerul ideal pe net? Ei bine, iata cateva sfaturi experte.

29 mai 2014, 19:10
Cum să-ţi găseşti iubirea pe internet. Sfaturi pentru întâlnirile online

Hotaraste-te ce fel de persoana cauti
Inainte de a gasi un partener, trebuie sa decizi exact ce anume cauti. Fa o lista cu calitatile, atributele, interesele, telurile, hobby-urile etc. pe care le cauti la o persoana. Aminteste-ti ca tu cauti pe cineva care sa-ti impartaseasca visurile si stilul de viata.

CITESTE SI: Află care sunt duşmanii de moarte ai relaţiei de cuplu

Intreaba-te cat de incarcata e viata ta
S-ar putea sa crezi ca programul tau nu are importanta, dar ar putea fi un factor decisiv in gasirea partenerului ideal. Compatibilitatea stilurilor de viata este importanta, pentru a evita conflictele. Chiar daca ai un stil de viata mai zbuciumat sau unul mai sedentar, intalnirile online sunt perfecte in ambele situatii.

Gandeste-te la ce-ti doresti intr-o relatie
Cand gasesti un partener, cheia este sa te intrebi ce fel de relatie iti doresti. Vrei doar niste intalniri casual? Vrei o relatie pur sexuala sau una de lunga durata? Marele beneficiu al intalnirilor online este ca poti clarifica acest aspect chiar inainte sa te intalnesti propriu-zis cu cineva.

Adreseaza-i cat mai multe intrebari
E necesar sa adresezi multe intrebari. Initial, poti face conversatie normala, sa-l intrebi despre cariera sa, despre interese si hobby-uri. Apoi poti aborda subiecte mai personale, precum telurile de viata, religie, daca isi doreste copii si orice altceva te-ar interesa pe tine.

VEZI SI: Schimbări în relaţiile de cuplu pe care femeile le detestă

Nu dezvalui detalii prea intime de la inceput
Nu trebuie sa dezvalui anumite detalii de la inceput. Fii precauta, pana cand te vei simti confortabil. Ofera cate putina informatie si vei avea mai mult de castigat in final.

Nu vorbi prea devreme despre relatiile trecute
Nu e o idee buna sa incepi o relatie povestind despre cele anterioare. Nu vei face altceva decat sa-l sperii pe potentialul partener sau sa-l faci sa se ingrijoreze.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro